CIA elindeki tüm UFO belgelerini halka açtı

ABD'nin Merkezi İstihbarat Örgütü (CIA) UFO'larla ilgili kamuya açık milyonlarca belgesi indirilebilir bir formatta erişime açıldığını duyurdu.

CIA elindeki tüm UFO belgelerini halka açtı
CIA elindeki tüm UFO belgelerini halka açtı
GİRİŞ 13.01.2021 16:38 GÜNCELLEME 13.01.2021 16:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

ABD'nin Merkezi Haberalma Örgütü (CIA) UFO'larla ilgili kamuya açık milyonlarca belgesi indirilebilir bir formatta erişime açıldığı belirtildi.John Greenewald tarafından yönetilen The Black Vault adlı web sitesi, hükümetin UFO'lar (tanımlanamayan uçan objeler) için belgelediği UAP (tanımlanamayan hava olayları) belgelerini yayımladı. Tüm bu belgelere The Black Vaults'un web sitesinden erişilebiliyor.

2.2 MİLYONLUL SAYFA ARŞİVİ

Greenewald, Bilgiye Erişim Özgürlüğü Yasası (FOIA) kapsamında CIA de dahil olmak üzere birden fazla kurumdan aldığı binlerce dosyayı elle tarayarak 2,2 milyonluk sayfalık arşivi The Black Vault'a yükledi. Bilgi özgürlüğü aktivisti Greenewald, dosyaları alabilmek adına hükümete 10 binden fazla FOIA talebinde bulunduğunu açıkladı.

CIA NİSAN AYINDA VİDEO YAYINLAMIŞTI

Öte ayından, Nisan ayında ABD Savunma Bakanlığı, 2004 ile 2015 yılları arasında çekilen ve açıklayamadıkları hava nesnelerini yakalayan üç videoyu kamuoyuyla paylaşmıştı. Eski ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü John Brennan,bu videolara yönelik ise "Pilotlarının bazı videolarını izledim ve onlara baktığınızda birkaçının özellikle şaşırtıcı olduğunu söylemeliyim. Mümkün olduğunca çok veriye sahip olduğunuzdan emin olmaya çalışıyorsunuz" dedi, ancak bunların olağandışı hava koşulları ile ilgili bir durum da olabileceğini öne sürmüştü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    yine traşşş
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    "Uzaylı Komplo Planı" takvimi netleşmiş herhalde. Yakında uzaylı saldırılarını göreceğiz. Hollywood los angeles'ten dünyaya açıldı artık tam anlamıyla küreci oldular. Tebrik ederiz. İyi senaryo.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen.. Yedirmeye çalışacaklar.
    Cevapla
  • İnanan 3 yıl önce Şikayet Et
    Eninde sonunda UFO dosyalarını çıkaracakları. Halk çok baskı yapıyordu. Şimdi sırada FBI ile NSA kaldı açıklamayan sonra tabiki 51.bölge var sırada ama yıllar sonra açıklarlar. İnsanlık olarak uzay teknolojilerinde çok gerideyiz. Daha Ay'a ve Marsa üs bile kuramadık. Yani insanlık emekleme aşamasında. Bizde uzayda ilerlersek gelecekte bizde uzaylı oluruz.
    Cevapla
  • esas 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizzat kendi çektikleri belgeselde 51. bölgede casus uçak çalışmaları yüksek güçlü motor çalışmaları ekibleri ve aralarındaki mücadeleleri. ABD başkanı yönetici değişikliklerinde nasıl sekteye uğradıkları ve trilyonluk tesisin söktürüldüğü, yaptıkları casus uçağın sovyet füzelerinin yetişemediği irtifadan hedeflerini yıllar boyu yerine getirdiği anlatıldı.UFO söylentisi işlerine geldiği için ses etmediler.Yani 51.bölgeden UFOcu sektörüne ekmek yok.Anca gaza gelmek isteyene
    Cevapla
  • ,,,,,,,,,,,, 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz zaten uzaylıyız adamım,,,
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Milleti ufo var diye aldatıyorlar.. Cenâb-ı Hak kitabında belirtmiş dünyada kimlerin olduğunu
    Cevapla
  • EmirCan 3 yıl önce Şikayet Et
    cinler bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi