İsrail'den şoke eden tehdit!

İsrail Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi, sivil yerleşim alanları dahi olsa Lübnan ve Gazze Şeridi'ndeki hedefleri vurabileceklerini belirtti.

İsrail'den şoke eden tehdit!
İsrail'den şoke eden tehdit!
GİRİŞ 27.01.2021 07:15 GÜNCELLEME 27.01.2021 07:18
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

İsrail Kamu Yayın Kuruluşu KAN'ın haberine göre, Genelkurmay Başkanı Kochavi, Ulusal Güvenlik Çalışmaları Enstitüsünün her yıl düzenlediği uluslararası konferansta bir konuşma yaptı. 

Lübnan Hizbullahının elinde ve abluka altındaki Gazze'de çok sayıda roket deposu bulunduğunu ileri süren Kochavi, Lübnan'da "her beş evden birinde roket depolandığını" iddia etti. 

İsrail'in uluslararası hukuku ihlal etmek niyetinde olmadığını savunan Kochavi, "Yalnız askeri hedeflere saldıracağız. Ancak bir evin yakınında roket tespit edilirse o ev askeri hedeftir." ifadelerini kullandı. 

Kochavi, Hamas hareketi ile uzlaşı konusuna ilişkin ise, hareketin elindeki İsrailli esirler ve kayıplar meselesi çözüme kavuşmadan bu noktada bir ilerleme kaydedilemeyeceğini söyledi.

YORUMLAR 32
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tehditler Türkiye'ye dikkatli olalım inşaAllah. Lübnan Gazze zalim israil abd için bir günlük işgal. Esas hedefleri nil ve fırat nehirleri arası yani Türkiye. Hatay alarm durumuna geçmeli. Veya Hatay dan içeri alıp abluka içerisinde tokatlamak olabilir. Yahudilerin sapık inancı bu. Bayraklarında iki çizgi var. Bizde ise Kıbrıs bayrağında iki çizgiye geçit yok var.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz ancak sivilleri katledersiniz karşınıza hercek bir erkek çıksa pkklilar gibi etek giyer kacarsiniz ama sabredin sizede sıra gelecek birgun.
    Cevapla
  • Filozof 3 yıl önce Şikayet Et
    İSRAİL Hz. İbrahimin Oğlu Yakup soyundan gelen Hz. Yusuf Hz. Musa - Hz. Süleyman. dır ... İSRAİL Toprakları Küdüs dür - Suudi Arabistan Hz.ibrahimin oğlu Hz. İsmail’in soyundan gelen Hz. Muhammed -dir... Bu Tartışmasızdır ... HZ. İSA Hz. Yakup soyundandır ... Bu yüzden Hristiyan ve Yahudiler Ortak Paydası Hz. Yakup dan gelmesi ANCAK Hz. İbrahimin soyundan gelen Hepsi Aynı Hikayenin Ana devamı ve Kaynağıdır ... Müslüman - Yahudi - Hristiyanlar Akraba ve Kardeştir ...
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    küfür ehli müslüanların kardeşi değildir. AMA SEN KARDEŞİNİ SEÇMİŞİN. Beraber haşrol.
    Cevapla
  • Hakça 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla Hz.Adem'e kadar gider kardeşlik de, Yahudi ve Hristiyanlar hikayeyi bozduklarından Hz.İbrahim'in Milleti olanlar yalnız biz Hak Din'e inananlardır.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Habil ile Kabil gibi yani. Bu Yahudiler ve Hristiyanlar Kabilden gelme desen daha iyi açıklamış olurdun. Yahudiler Filistinli çocukları kadınları öldürüyorlar. Hristiyanlarda Irak'ta Suriyede müslümanaları katlediyor. ''Ben Kabil gibi kardeş istemiyorum''
    Cevapla
  • DELİ DUMRUL 3 yıl önce Şikayet Et
    Bay Filozof! Anlamadığın veya açıklamadığın şey, İSRAİL, Hz YAKUB'un ismi ile kurulmuş bir devlet(!). Kuranların çoğunluğu ise yahuda soyuna dayanır. Ne kardeşliği anlamadım? Müslümanlar yahudilere vb. dokunmaz. Ta ki onlar zalim olmadıkça.Onlar büyük israil devleti peşinde. Senin şu konuşmaların da oyalama peşinde. OYUNU GÖREN KAZANIR. Kuzeyden gelen Aslan ise o devletin sonunu getirir?!!
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kardeşi..Hristiyan ve Yahudi ne zaman dan beri müslümanların kardeşi oldu.. müslüman müslümanın kardeşidir..Bu Kur'an ayetiyle Rabbimiz beyanidir.. Ayrıca Rabbimiz hristiyan ve yahudileri dost edinmeyin buyuruyor..
    Cevapla
  • İfsad etme milleti 3 yıl önce Şikayet Et
    Kur an oku, yanlış biliyorsun. Kur'an da Müslümanlar kardeştir diyor. Yanlış yazma! Ilımlı İslam; İslam değildir!
    Cevapla
  • İşsizAşıkkk 3 yıl önce Şikayet Et
    İsrail nezaman Türkiye den sağlam bir cevap alacak? O günleride görürüz inş.
    Cevapla
  • Yorgun Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahında sizi vuracağı gün yakındır inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza