İtalyan mafyalarından ambulanslara ilginç talimat

İtalya'nın Napoli kentinde mafya, ambulans ekiplerine uyuşturucu satıcılarını korkuttuğu için sirenlerini ve yanıp sönen ışıkları kullanmayı bırakmalarını emretti. Ambulans ekipleri, söz konusu tehdit üzerine polisten koruma talep etti.

İtalyan mafyalarından ambulanslara ilginç talimat
İtalyan mafyalarından ambulanslara ilginç talimat
GİRİŞ 04.02.2021 16:14 GÜNCELLEME 04.02.2021 16:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İtalya'nın Napoli kentinde mafyadan ambulans ekiplerine ilginç bir 'emir' geldi. Mafya, ambulans ekiplerine uyuşturucu satıcılarını korkuttuğu için sirenlerini ve yanıp sönen ışıkları kullanmayı bırakmalarını iletti.

MAFYANIN AMBULANS EMRİ

İtalya medyası, geçen Cumartesi iki mafya üyesinin bir ambulansı durdurduğunu ve sirenleri kapatmasını, eğer kapatmazsa sürücüyü öldüreceklerini söylediğini duyurdu.

Uyuşturucu satıcılarının ambulans sirenlerini polis sireni sanarak korkup kaçtıkları ifade edildi.

AMBULANS EKİPLERİNDEN KORUMA TALEBİ

Napoli'de ambulans sürücülerinin mafyadan gelen söz konusu tehditler üzerine polisten koruma talep ettiği aktarıldı.

Mafya üyeleri tarafından tehdit edilen ambulans sürücülerinden Manuel Ruggiero (42),yerel medyaya yaptığı açıklamada, "Sanita ve Traiano da dahil olmak üzere diğer mahallelerde siren kullanmama emri aldık. Sirenleri sadece bölgeyi terk ettikten sonra açabiliyoruz. Cumartesi günü olaya karışan ambulans ekibi, kalp krizi geçiren bir hastayı kurtarmak için zamanında gelemediklerini iletti" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Turk 3 yıl önce Şikayet Et
    Oncelikle italyada ambulanslar cok yuksek ve rahatsiz edici bi sinyal calar.Ancak uzun sure yasayinca alisirsin ama yakinda gecerse ya da aniden calarsa urkmemek elde degil.Napoli sikintili bir sehir mafya bakimindan kisaca olay normal
    Cevapla
  • Hadi yaw 3 yıl önce Şikayet Et
    Medeniyet,Demokrasi ve özgürlük böyle bir şey!!!
    Cevapla
  • blob 3 yıl önce Şikayet Et
    sana ret edemeyeceğin bir teklifim var. vay arkadaş harbi bu neyin kafası, ister misin birde değiştirsinler eyv. diyipte.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız