DSÖ’den ilginç açıklama: Araştırmalar tüm sorulara cevap bulamayacak

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhonam Ghebreyesus, Çin’in Wuhan kentinde Covid-19’un kökenini araştıran ekibin özet raporunun gelecek hafta yayınlayacağını belirterek, raporun korona virüse ilişkin her soruyu cevaplamayacağını söyledi. Bu açıklama birçok ülkede 'tuhaf' ve 'kafa karıştırıcı' olarak nitelendi.

DSÖ’den ilginç açıklama: Araştırmalar tüm sorulara cevap bulamayacak
DSÖ’den ilginç açıklama: Araştırmalar tüm sorulara cevap bulamayacak
GİRİŞ 13.02.2021 01:09 GÜNCELLEME 13.02.2021 01:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus, korona virüs salgınına ilişkin bir basın toplantısı düzenledi. Ghebreyesus, Çin’in Wuhan kentinde Covid-19’un kökenini araştıran ekibin araştırmalarını tamamladığını ve hazırlanan özet raporun önümüzdeki hafta yayınlanacağını açıkladı. Ghebreyesus, "Uzman ekip, gelecek hafta yayınlanmasını umduğumuz özet rapor üzerinde çalışıyor, nihai raporun tamamı ise birkaç hafta sonra yayınlanacak" ifadelerini kullandı.

Wuhan’daki DSÖ ekibinin, Avustralya, Danimarka, Almanya, Japonya, Hollanda, Katar, Rusya Federasyonu, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri ve Vietnam'dan uzmanlardan oluştuğunu hatırlatan Ghebreyesus, "Uluslararası ekibin tüm üyelerine çalışmaları için teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bu, çok zor koşullarda yapılan önemli bir bilimsel çalışma oldu" dedi.

Raporun, korona virüse ilişkin her soruyu cevaplamayacağını vurgulayan Ghebreyesus, "Rapor, bize virüsün kökenini anlamak için önemli bilgiler verecek" sözlerini kaydetti. Ghebreyesus ayrıca, özet rapor yayınlandığında basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • Blackwaters48 3 yıl önce Şikayet Et
    Küreselci Sağlık Çetesi DSÖ
    Cevapla
  • HAKİKAT BU 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı DSÖ, kimse sana inanmaz. Bu pandemide şunu anladık. Mantar gibi uzman türedi. Bilim kurululları, bilmeyenler kuruluymuş. Hükümet zenginleri her zaman ki gibi kayırıyor.
    Cevapla
  • Mahmutcuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Tercümesi: biz oraya çin'i aklamaya gittik, ama olmadı, kafa karışıklığı yaratıp çin'i kurtarmayı düşünüyoruz.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepinizin canı cehenneme allahın laneti üzerinize olsun..
    Cevapla
  • Hsnej 3 yıl önce Şikayet Et
    Sıfata bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!