Biden'dan Trump'ın azil yargılaması kararına tepki!

ABD Başkanı Joe Biden, Kongre baskınını teşvikle suçlanmaktan yargılanan eski Başkan Donald Trump’ın Senato'da aklanmasına tepki göstererek, “Tarihimizin bu üzücü bölümü bize demokrasinin kırılgan olduğunu ve savunulması gerektiğini hatırlattı” dedi.

Biden'dan Trump'ın azil yargılaması kararına tepki!
Biden'dan Trump'ın azil yargılaması kararına tepki!
GİRİŞ 14.02.2021 09:30 GÜNCELLEME 14.02.2021 09:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Biden, Trump'ın Senato'daki azil yargılamasında suçsuz bulunmasının ardından yaptığı açıklamada, Senato Azınlık Lideri Cumhuriyetçi Mitch McConnell da dahil azle karşı çıkanların Trump'ın görevini ''utanç verici bir şekilde kötüye kullandığına'' inandığını kaydetti.

BIDEN'DAN AZİL YARGILAMASINA TEPKİ

Senato'nun kararına rağmen Trump'a yönelik suçlamanın tartışma götürmeyeceğini belirten Biden, ''Tarihimizin bu üzücü bölümü bize demokrasinin kırılgan olduğunu ve her zaman savunulması gerektiğini hatırlattı'' ifadesini kullandı.

ABD'de şiddet ve aşırıcılığa yer olmadığını vurgulayan Biden, ''Amerikalılar ve özellikle de liderler olarak her birimizin gerçeği savunmak ve yalanların üstesinden gelmek gibi bir görev ve sorumluluğu var. Bu sivil savaşa böyle son verir ve ulusumuzun ruhunu bu şekilde iyileştirebiliriz" görüşünü paylaştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD bir daha ispat etti terörüstlere kucak acip demokrasiyin yok olusunu birde bunlar baskalarina demokrasi dersi vermeye kalkiyorlar pis yareatriklar
    Cevapla
  • Doğukan 3 yıl önce Şikayet Et
    YAZIK daha kendi içinizde Demokrasi YOK !!! ABD de olmayan bir şeyi DÜNYAYA satıyorsunuz !!! ENTERESAN değil mi ? Düşün
    Cevapla
  • adil poyraz 3 yıl önce Şikayet Et
    -demokrasi- amerikanin en büyük yalanidir.. vahsi kapitalizmin oldugu yerde baskanlari baronlar seçer, halk sadece oy kullanır.. demokrasi tiyatrosu budur.
    Cevapla
  • Erdal 3 yıl önce Şikayet Et
    sömürgeci zalimler! Ne demokrasisi? Atom bombalarınız sayesinde bütün dünyayı sömürdünüz, kana bladınız. psikopat millet.
    Cevapla
  • erdemir 3 yıl önce Şikayet Et
    kallesler toplulugu bize demokrasi dersi veriyor pehh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt