Rusya'da zehirlenen 1 Türk gemici hayatını kaybetti

Karadeniz ile Azak Denizi'ni birbirine bağlayan Kerç Boğazı’na demir atan Türk firmasına ait bir geminin mürettebatından 5 kişi zehirlenirken, bir Türk gemici zehirlenme nedeniyle hayatını kaybetti.

Rusya'da zehirlenen 1 Türk gemici hayatını kaybetti
Rusya'da zehirlenen 1 Türk gemici hayatını kaybetti
GİRİŞ 19.02.2021 20:25 GÜNCELLEME 19.02.2021 20:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karadeniz ile Azak Denizi'ni birbirine bağlayan Kerç Boğazı’na demir atan Panama bayraklı April isimli kuru yük gemisinde 5 gemici zehirlendi. Toplam 8 mürettebatlı gemide, zehirlenen gemicilerin kurtarılması için gemiye Rusya Acil Durumlar Bakanlığı’na ait kurtarma tekneleri yanaştırıldı. Hastaneye kaldırılan gemicilerden 1 Türk vatandaşının yaşamını yitirdiği açıklanırken, diğer 4 gemicinin hastanede tedavilerine devam edildiği aktarıldı. Geminin fırtına nedeniyle kıyıya yanaşamadığı ifade edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve yetkililerin zehirlenme olayına ilişkin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Cccccc 3 yıl önce Şikayet Et
    Kerç boğazında abril adlı gemideki zehirlenmeyle ilgili gerçekler örtbas edilmektedir asıl zehirlenme sebebinin gemideki kimyasal yükten sızan zehirdir bütün bunları hayatını kaybeden fahri incinin otopsi raporundan aktarıyorum hi bir suç cezasız kalmamalıdır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı