Cihat Yaycı'dan FETÖ açıklaması: Ölüm tehditleri alıyorum

Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı, Mavi Vatan'ın isim babası olmasının yanı sıra kripto FETÖ'cülerin deşifre edilmesini sağlayan FETÖMETRE'nin mucidi. FETÖMETRE'nin çalışma prensibini anlattığı yayının ardından, FETÖ mensuplarının organize lincine uğrayan Yaycı'dan açıklama geldi. Yaycı bu yapının mensupları tarafından ölüm tehditleri aldığını ifade etti.

Cihat Yaycı'dan FETÖ açıklaması: Ölüm tehditleri alıyorum
Cihat Yaycı'dan FETÖ açıklaması: Ölüm tehditleri alıyorum
GİRİŞ 23.02.2021 10:24 GÜNCELLEME 23.02.2021 10:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin deniz sınırlarını uluslararası alanda duyuran ve Mavi Vatan'ın isim babası olan Cihat Yaycı, son bir kaç gündür sosyal medya hesapları üzerinden sistematik lince uğruyor. Linç edenler de FETÖ'cülerin kendisi...

Ordu içerisindeki kripto FETÖ'cülerin bulunmasını sağlayan FETÖMETRE'nin mucidi olan Yaycı, geçtiğimiz gün yayınlanan Cüneyt Özdemir'in programında FETÖMETRE'nin çalışma prensiplerini açıklamıştı. Açıklamaların hemen ardından ise azılı FETÖ'cüler linç kampanyası başlattı. Emekli Amiral'den linç sonrası açıklama geldi.

'BİR DEĞİL BİN CİHAT FEDA OLSUN'

Amiral Cihat Yaycı'nın son günlerde FETÖ'yle ilgili yaptığı değerlendirmeler, özellikle firarileri çok rahatsız etmiş görünüyor. Sosyal medya üzerinden hemen hemen her gün ölüm tehditleri alan Amiral Yaycı, hakkındaki kampanyaya şöyle yanıt veriyor:

"FETÖ zannediyor ki Cihat Yaycı gidince bu iş unutulacak ve kadrolarını muhafaza edebilecekler... Şuan son derece rahatsızlar ve bakın iş nereye kadar geldi, Fetullah'ı benim hakkımda konuşturma noktasına kadar geldiler. Fetullah'ın çıkıp 'Yaycı bana tabi idi, ona Rıfkı kod adını vermiştim' diye video çekmesini öneriyorlar. Çünkü benimle alakalı hiçbir şey bulamıyorlar. Bunlarda kumpas, iftira o kadar normal ki; benim teğmenken sınıf arkadaşımla beslediğim tavşanın ismini (RIFKI) bana kod adı olarak verecek kadar şerefsizler! 'Biz senin 30 sene önceki tavşanını biliyoruz' diye bana mesaj veriyorlar. Gerçi keşke Fetullah öyle bir şey yapsa da, kendisine biat eden amiral ve generallerin olduğunu kabul etse... Bunu söylesin ki, o zaman bir değil bin Cihat feda olsun, bu itiraf her yerde kullanılır. "

'2005'TEN BERİ HEDEFTEYİM'

Amiral Cihat Yaycı, kendisiyle ilgili tezviratın daha 2005 yılında başladığını, 2010'da Taraf Gazetesi'nde "Bu Ergenekoncu" denilerek manşetlere taşındığını, 2017'ye kadar da FETÖ iddiaları nedeniyle mahkemelerde yargılandığını hatırlatıyor. Yaycı şöyle devam ediyor:

"Bana ilk saldırıları 2005'te başladı. Ben o zaman sancak gemisi olan TCG Kemalreis'in komutanıydım ve bahriyede tanınırdım. Hakkımda sahte ihbar mektupları yazmaya başladılar ve adıma sahte e-mail hesabı açarak benim adımla e-mailler yaymaya başladılar. O zaman kim olduklarına anlam verememiştim ama örgütlü olduklarını anlamıştım. Daha sonra bunları yapanların tamamının FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı. 2005'ten itibaren sürekli FETÖ'nün suçlamalarıyla yargılandım, daha 2017'de beraat ettim. Benim hakkımda 2010 yılında Taraf Gazetesi'nde Ergenekoncu diye manşet attılar. 'Astsubayı denize attı, öldürdü' dediler, televizyonlara çıkıp konuştular. Ben o astsubaya takdirname vermişim, bunların iddiası; 'Adam namaz kılıyordu, bu da din düşmanıydı, o yüzden denize attı' diyorlardı. Günlerce kadın programlarında bile beni konuştular."

'KRİPTO ÜYELERİ KORUMA REFLEKSİ'

Emekli Amiral şu sözlerle devam etti:

"Sınav yolsuzlukları tespit edilmeden, çalıntı sorularla sınavları kazanıp devlete, akademi dünyasına yerleşenler ortaya çıkarılmadan, devlet büyük tehlike içindedir. FETÖ’nün hezeyanları devlet içindeki kadrolarının mevcudiyetinin delilidir. Zira FETÖ'nün iltisak tespit sistemini itibarsızlaştırma kampanyası, örgütün devlet içindeki kripto üyelerini koruma refleksidir. Bunlara karşı mücadele, alnının akıyla çalışan ve sınavlara giren tüm dürüst vatandaşların sorumluluğudur. Sadece devletin birimlerinin değil, çocuklarının hakkı çalınan ve yenen tüm aileler de sonuna kadar her platformda mücadele etmelidir."

KAYNAK: AYDINLIK
YORUMLAR 9
  • anadolu ligi 3 yıl önce Şikayet Et
    tehdit almasan şaşardım,vatanseverlik böyle birşey işte,sen bizi uyandırmasan mavi vatanın en az yarısını kaybedebilirdik,bununda bir bedeli olacak tabiki,ayrıca seni tehdit edenler 15 temmuzu unutmuş anlaşılan ,önce cesedimizi çiğnemeleri lazım
    Cevapla
  • Anadolu Bozkurt'u 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüler yaptıklarına hiç pişman değiller bunlar iflah olmaz adamlar ruhlarını badenlerini şeytana satmışlar hepsini abd ye sürmek lazım esas vatanları orası defolun ülkemizden
    Cevapla
  • Yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetö şeref yoksunudur.Herşey beklenir.
    Cevapla
  • Kim 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetönün agzini yuzunu kirmak lazim. Bu adamlara karismayacakti. Yok ergenekon yok bilmem ne. Simdi bu adamlara karisilmasaydi. Bakalim siz ve birileri boyle rahat olabiliyormuydu.
    Cevapla
  • Türkiyeliysen 3 yıl önce Şikayet Et
    yanlış düşünüyorsun ,fetöye zemin hazırlayan ve palazlanmasını sağlayan sebep işi askerlik olupta kafalarına göre düzen kuranlardır,insanlara veremi gösterip sıtmaya razı ettiler.
    Cevapla
  • Bela 3 yıl önce Şikayet Et
    It ürür kervan yürür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."