Test pilotu Su-57 deneyimini anlattı! İlginç 'tuşlu telefon' benzetmesi

Rusya'nın 5. nesil savaş uçağı Su-57 ile ilgili açıklamalarda bulunan test pilotu Vladimir Volotskov, bir önceki nesil uçaklarla karşılaştırılırsa Su-57'nin gelişmiş bir akıllı telefon, bir önceki neslin de tuşlu telefon olduğunu söyledi.

Test pilotu Su-57 deneyimini anlattı! İlginç 'tuşlu telefon' benzetmesi
Test pilotu Su-57 deneyimini anlattı! İlginç 'tuşlu telefon' benzetmesi
GİRİŞ 24.02.2021 11:08 GÜNCELLEME 24.02.2021 11:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanlığı V.P. Chkalov Devlet Uçuş Test Merkezi'nin 1. sınıf test pilotu Vladimir Volotskov, Su-57'nin önceki nesil uçakların aksine, pilota daha fazla yardım sağladığını ve pilotun birçok hatasını kapattığını söyledi.

Channel One'a konuşan Volotskov, "Beşinci nesil Su-57 avcı uçağını önceki nesil uçaklarla karşılaştırmak, modern bir akıllı telefonu tuşlu bir telefonla karşılaştırmak gibi" dedi.

Volotskov'a göre Su-57, önceki neslin uçaklarından farklı olarak çok daha akıllı, pilota daha fazla yardım sağlıyor ve çok fazla hatayı affediyor.

Beşinci nesil avcı Su-57, her türlü hava ve kara hedefini yok etmek için tasarlandı. Uçak, süpersonik seyir hızına, dahili silahlara, radyo emici kaplamaya (gizlilik teknolojisi) ve ayrıca en yeni ekipmanlara sahip.

KAYNAK: STAR.COM
YORUMLAR 2
  • Hasan Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Pilotun deneyim benzetmesi ilginç bir o kadar heyecan verici bence Rusya su 57 lerin ilk siparşlerini bize versin S400 leride beraber ürtelim derim.
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye hic düsnmeden Su-57 ucaklarindan siparis verside düsmanlarin uykulari kacsin S 400 leride beraber üretelim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...