Kraliyet ailesinde Harry ve Meghan'ın yerine yeni atama

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, geçtiğimiz aylarda kraliyet ailesindeki yerinden ayrılma kararı alan Sussex Dükü Harry ve eşi Meghan Markle'ın yerine yeni atama kararı aldı. Elizabeth, Harry ve Meghan çiftinin yerine Prenses Anne ve Wessex Kontesi Sophie'yi getirecek.

Kraliyet ailesinde Harry ve Meghan'ın yerine yeni atama
Kraliyet ailesinde Harry ve Meghan'ın yerine yeni atama
GİRİŞ 25.02.2021 11:07 GÜNCELLEME 25.02.2021 13:47

Prens Harry ve Meghan Markle'ın cumu günü kraliyet görevlerini resmi olarak bırakmalarının ardından yerlerine kimin geleceği merak ediliyor. 

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in, çiftinin bıraktığı boşlukları kimin dolduracağını belirlemesi bekleniyor.

BOŞALAN KOLTUĞA YENİ ATAMA

Daha önce bu pozisyonlar için Prenses Beatrice ve Prens Eugenie’nin isimleri geçse de bugünlerde gündemde olanlar Prenses Anne ve Wessex Kontesi Sophie.

Kraliyet Ailesi'ne yakın bir kaynak Prens Harry ve Meghan Markle'ın yerine gelecek isimlerin çok önce belirlendiğini söyledi.İddiaya göre; tehlike belirdiğinde, Dük ve Düşes'in geri dönmeye ve ekibin bir parçası olmaya niyetlerinin olmadığı açıktı ve Kraliçe uzun zaman önce boşaltacakları görevler için tercih ettiği adaylara dair kararını verdi.

İkinci çocuklarını bekleyen 36 yaşındaki Harry ve 39 yaşındaki Meghan'ın Kraliyet Deniz Piyadeleri'nde, Kraliyet Ulusal Tiyatrosu'nda, İngiliz Milletler Topluluğu Üniversiteleri Birliği'nde, Rugby Futbol Federasyonu'nda bir dizi görevi bulunuyordu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor