Son dakika:Prens Philip, kalp ameliyatı oldu

Son dakika haberine göre İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip'in kalp ameliyatı olduğu açıklandı.

Son dakika:Prens Philip, kalp ameliyatı oldu
Son dakika:Prens Philip, kalp ameliyatı oldu
GİRİŞ 04.03.2021 15:22 GÜNCELLEME 04.03.2021 15:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'in 16 gündür tedavi gören eşi Edinburgh Dükü Prens Philip'in kalp ameliyatı olduğu açıklandı. Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamada İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in kalp ameliyatı olduğu, ameliyatın başarılı geçtiği ifade edildi.

KALP AMELİYATI OLDU

Açıklamada, “Edinburgh Dükü (Prens Philip), St. Bartholomew Hastanesi'nde kalp rahatsızlığı nedeniyle başarılı geçen bir ameliyat geçirdi. Majesteleri, tedavinin devamı için hastanede kalacaktır” ifadelerine yer verildi. 

Prens Philip'in,16 Şubat'ta kendisini iyi hissetmediği için önlem olarak Londra'daki King Edward VII's hastanesine kaldırıldığı açıklanmıştı.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • Memo 3 yıl önce Şikayet Et
    sonu odun olmak galiba
    Cevapla
  • ankara0606 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala anlamadınız mı zenginler yani belirli grup için kaç yaşında olursa olsun sağlıkla ilgili sorunları tedavi ediliyormuş. Tahminin 95 yaşında olması lazım ve kalp ameliyatı oluyor. Normal vatandaş git bakalım 95 yaşında ameliyat etsinler eve gönderirler yapacak bişey yok derler. Ayrıca bu kadar zenginler uzun neden yaşıyor diye düşündünüz mü? ırakta ,suriye de kısacası iç savaşın olduğu her yerde kaçırılan çocuklar kadınlar erkekler acaba organları zenginlere gidiyor olabilir mi?
    Cevapla
  • Fx48 3 yıl önce Şikayet Et
    Spor önemli ancak bu yaşamı verenin de Allah (CC) olduğunu unutmayalım. Angara da doğru konulara temas etmiş, sağlıklı ve genç kalmak için her türlü haltı yiyebilirler.
    Cevapla
  • osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan yorum yapmayın. gözünü açmış anası babası spor yapıyor, kendiside emin ol 95 yaşına kadar spor yapmıştır. heraldeki uzun yaşayacak bizmi uzun yaşayacaz. Spor kültürünü ivedi hayatımıza entegre etmemiz gerekiyor.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Reptilyanlar vucutdeğiştirir önce ölcek sonra prens olarak tekrar doğmuş gibi kabuk değiştirip dünyadaki insanları öldürmeye devam bu ingilizlerin neden burunları çok büyük hiç düşündünüzmü derinin altına sığmıyor reptilyan burnu da ondan..
    Cevapla
  • Yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Oha
    Cevapla
  • Son durak 3 yıl önce Şikayet Et
    Banane
    Cevapla
  • Mahsun 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne kadar yaşamak niyetindeki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi