Alçak propagandaya cevap o ülkeden geldi!

ABD'nin New York eyaletinde Türkiye ve Başkan Erdoğan düşmanı FETÖ'cüler kara propagandaya soyundu. 'Stop Erdoğan' başlıklı asılsız reklamlarla Başkan Erdoğan hedef alındı. ABD'deki FETÖ propagandasına yanıt Saraybosna'dan geldi. Şehirde bulunan alışveriş merkezinin reklam panolarında "Love Erdoğan" ilanına yer verildi.

Alçak propagandaya cevap o ülkeden geldi!
Alçak propagandaya cevap o ülkeden geldi!
GİRİŞ 05.03.2021 05:45 GÜNCELLEME 05.03.2021 06:46
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

ABD'nin New York eyaletinde Türkiye ve Başkan Erdoğan düşmanı FETÖ'cüler kara propagandaya soyundu. 'Stop Erdoğan' başlıklı asılsız reklamlarla Başkan Erdoğan hedef alındı.

FETÖ PROPAGANDASINA YANIT SARAYBOSNA'DAN GELDİ

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın farklı noktalarında bulunan Dom Mladih ve Sara alışveriş merkezinin reklam panolarında, ABD'deki FETÖ'cüler tarafından Türkiye'yi karalamaya yönelik verilen reklama tepki olarak "Love Erdoğan" ilanına yer verildi.

FETÖ'cü derneğin Manhattan'daki Times Meydanı'na yakın bir köşedeki dijital ekrana verdiği ilan, Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC) ve Türk toplumundan vatandaşların protestosuna neden olmuş, gelen tepkiler üzerine kaldırılmıştı.

YORUMLAR 44
  • buyukdenızcı 3 yıl önce Şikayet Et
    saraybosna nere newyork nere komık olmus
    Cevapla
  • ☪Kürdüm ☪ 3 yıl önce Şikayet Et
    I LOVE YOU ☪ Recep Tayyip Erdoğan ☪
    Cevapla
  • 44 zaloğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan KAFİRLER,,R.TAYİP ERDOĞAN KADAR başınıza TAŞ DÜŞSÜN
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Mazlumlar sevecek tabiki zalimler sevmeyecek
    Cevapla
  • dostt birr 3 yıl önce Şikayet Et
    ya papa ırakta imis..ne işin var senin ırakta git Amerika ya Yunanistan a git .. adamlar gostere gostere Müslümanların Erdoğanı varsa bizimde papamiz var diyorlar. hem müslüman ülkeye gidiyor. işgalci abd yi destekleyip abd askerlerine moral desteği veriyor. her halde rüyasında hz isa yi gördü. . beklerdim bize bir baş sağlığı ..ama nerede yakında Afganistan a da gider.haçlı ordusuna dua için. bende diyorum bizim halife Recep Tayyip Erdoğan. ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi