Texas çılgınlığı: Maske zorunluluğu dahil tüm kısıtlamalar kaldırıldı

ABD'nin Texas eyaletinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı maske takılması zorunluluğu ile restoran ve diğer iş yerlerine getirilen tüm kısıtlamalar kaldırıldı. Ülke genelinde en fazla vakanın görüldüğü ikinci eyalet olan Texas'ta, tüm önlemlerin kaldırılması, sağlık uzmanları arasında endişeye neden oldu

Texas çılgınlığı: Maske zorunluluğu dahil tüm kısıtlamalar kaldırıldı
Texas çılgınlığı: Maske zorunluluğu dahil tüm kısıtlamalar kaldırıldı
GİRİŞ 10.03.2021 20:44 GÜNCELLEME 10.03.2021 20:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Texas Valisi Greg Abbott'ın geçen haftaki "ekonomik yıkıma" karşı tüm Kovid-19 önlemlerinin kaldırılacağı ve eyaletin "yüzde yüz açılacağı" açıklamasının ardından bugün tüm kısıtlamalar sona erdi. 

Texas Valisi Greg Abbott

ABD genelinde California'nın ardından en fazla vakanın görüldüğü ikinci eyalet olan Texas'ta önlemlerin kaldırılması, sağlık uzmanları arasında endişeye neden oldu. 

Cumhuriyetçilerin çoğunlukta olduğu eyalette aşılama oranının ülke genelindeki diğer eyaletlere göre düşük olması da dikkati çekiyor.  

Kovid-19 verilerinin derlendiği Johns Hopkins Üniversitesi kayıtlarına göre, ABD'de şimdiye kadar 29 milyondan fazla kişide Kovid-19 tespit edilirken, 527 binden fazla kişi de virüs nedeniyle hayatını kaybetti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    turizim için sonbahar da yene vaka sayıları yine yükselecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri