Kadirov çok sinirlendi: Adam ol

Rusya'ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti'nin lideri Ramzan Kadirov, ABD Başkanı Joe Biden'a Rus mevkidaşı Vladimir Putin için söylediği sözler için tepki göstererek, Rus lider ile iletişime geçme çağrısında bulundu.

Kadirov çok sinirlendi: Adam ol
Kadirov çok sinirlendi: Adam ol
GİRİŞ 20.03.2021 12:54 GÜNCELLEME 20.03.2021 12:54
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, Telegram hesabından yaptığı paylaşımda, ABD Başkanı Joe Biden'in açıklamasının ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüşme teklifi yüzünden neşesini yitirdiğini belirterek, "Rezil bir manzara" dedi.

Çeçen lider, "Adam ol, Joe Biden! Sözlerinin sorumluluğunu al ve kendini küçük düşürme. Rusya Devlet Başkanı'nın önerisini kabul et. Konuş ve düşüncelerini söyle, söyleyecek bir şeyin varsa söyle" ifadelerini kullandı.

ABD liderinden görüşmeden kaçmama talebinde bulunan Kadirov, Biden'in, Rusya-ABD ilişkilerinin geleceği için Putin ile diyalogdan başka önemli alternatifi olmadığını kaydederek, "İlişkiler onsuz da gerilimli" yorumunu yaptı.

Rusların ve Amerikalıların birbirine soracak birçok sorusu olduğunu ve diyalog fırsatının kaçırılmaması gerektiğini vurgulayan Çeçen lider, Putin'in ABD'de sevildiğini dile getirerek, "Sen, Joe Biden, gerçeklerden korkma. Gerçek her zaman kazanıyor. Fırsattan yararlan ve gerçek yüzünüzü göster" diye kaydetti.

YORUMLAR 34
  • Yaşasın Rusya 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ve PUTİN mert insanın erkegin yanında ABD VE AB ise eşcinsin cinsin kaypagın dönegin yanında erkegin karşısında erkek adam Rusyaya Rusa ve PUTİNE sempati duyar...Yaşa Rusya ...
    Cevapla
  • Abdullah Er 3 yıl önce Şikayet Et
    bu da çeçenistanın fetösü
    Cevapla
  • hidocan almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan ülkeyi ruslara hediye et vatan hayinligi yap arkasindan artistlik yap
    Cevapla
  • dostacısı 3 yıl önce Şikayet Et
    çakal
    Cevapla
  • halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    bu enik de kendini nimetten sayıyor satılık kukla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz