Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözü Rus basınında geniş yer buldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Joe Biden arasındaki gerilime ilişkin açıklamalarına, Rus basınında geniş yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözü Rus basınında geniş yer buldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözü Rus basınında geniş yer buldu
GİRİŞ 21.03.2021 03:30 GÜNCELLEME 21.03.2021 03:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Rus basını, Erdoğan'ın, Biden'ı, Putin hakkındaki sözleri nedeniyle eleştirdiğini yazdı.

Rus haber ajansı TASS, "Erdoğan, Biden'ın, Putin hakkındaki açıklamalarının kabul edilemez olduğunu söyledi" başlığıyla servis ettiği haberde, Erdoğan'ın, "Putin, Biden'a çok akıllıca cevap verdi" şeklindeki açıklamalarına yer verdi.

"Erdoğan, Putin'in, Biden'a cevabının çok şık olduğunu söyledi"

Ria haber ajansı ise "Erdoğan, Putin'in, Biden'a cevabının çok şık olduğunu söyledi" ifadelerini başlığa taşıyarak, Erdoğan'ın, Biden'ı, söz konusu açıklamaları nedeniyle eleştirdiğini dile getirdi.

Erdoğan'ın, Putin ve Biden arasında yaşanan gerginliği değerlendirdiğini yazan Kommersant Gazetesi de "Erdoğan: Biden'ın, Putin ile ilgili bu ifadeleri, bir devlet başkanına yakışmayan bir ifadedir" başlığıyla konuyu haberleştirdi.

Biden'den Putin'e "katil" nitelemesi

ABD Başkanı Biden, 17 Mart'ta, Putin'in "katil" olduğunu öne sürmüş ve Rusya'nın ABD seçimlerine müdahale ettiği gerekçesiyle "bedel ödeyeceğini" söylemişti.

Rusya Devlet Başkanı Putin de Biden'a "sağlık" dileyerek, "Başka bir ülkeyi, devleti, halkı ya da kişileri değerlendirmek aynaya bakmak gibidir. Orada her zaman kendimizi görürüz" ifadesini kullanmıştı.

Putin, Biden'a çevrim içi yöntemle canlı yayında görüşmeyi teklif etmişti.

YORUMLAR 14
  • ümraniyeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis işini bilir abd ve avanesi aynaya baksın abd ile iplerin kopması bizi cok etkilemez ama rusya ile cok bag var ekonomi cok zarar gorur ulkemiz nukleer santral dogalgaz turizm tarim vs. reis bunlari dusunerek konuşmuştur abd bizim sırtımızda kambur
    Cevapla
  • Türkiye Sevdalısı 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu Turp da yaptı hep aynı senaryo dalaşacak yer arıyorlar
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    katil kelimesini kullanmadan önce abd kendi geçmişine baksın dünyada yakmadığı yıkmadığı darbe yapmadığı millet ve devlet uygarlık kaldı mı dünyanın en büyük terör devleti abd dir gerçi rusyanın da ondan aşağı kalır yanı yok
    Cevapla
  • Elaziz 3 yıl önce Şikayet Et
    Putin, Biden'ı devlet adamı olarak cebinden çıkarır. Biden, her zamanki ABD kafasının dışına çıkmamış. Kendileri dünyanın en azılı katilleri olduğu hâlde başkalarına katil demekten haya etmezler.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne bunlardan yarın onlar anlaşır dost olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor
Türkiye'den ABD'de kritik temas! Fuat Oktay: Bazı hazırlıklar yapıldı! Artık zamanı geldi