Fransız bakandan korkunç talep: Camilerde LGBT vaazı verin

Fransa'da İslam'a karşı savaş açan Macron yönetimi, Müslümanların kutsallarına ve değerlerine yönelik çirkin söylemlerini sürdürüyor. Ülkenin Vatandaşlıktan Sorumlu Devlet Bakanı Marlene Schiappa, camilerde eşcinselliği teşvik edici vaazlar verilmesini önerdi.

Fransız bakandan korkunç talep: Camilerde LGBT vaazı verin
Fransız bakandan korkunç talep: Camilerde LGBT vaazı verin
GİRİŞ 25.03.2021 14:00 GÜNCELLEME 27.03.2021 10:23
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron hükümetinin ülkedeki İslami kurumlara ve Müslüman nüfusa yönelik faşizm boyutuna ulaşan baskıları, uygulamaları ve söylemleri her geçen gün daha da artıyor.

Ülkesinde bir televizyon kanalının yayınına konuk olan Vatandaşlıktan Sorumlu Devlet Bakanı Marlene Schiappa, Müslümanların değerlerine yönelik çirkin bir söylemde bulundu.

Fransız bakan, "Laiklik sözleşmesini imzalayanlar, Fransa cumhuriyeti yasalarında olduğu gibi, camilerde iki erkeğin ve kadının birbirlerini sevmelerine ve evlenmelerine (eşcinselliği) teşvik edici vaazlar vermeli" önerisinde bulundu.

YORUMLAR 35
  • 2734 gaziantep 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi lan yeryüzünun sapık maymun suratlı kafirleri, kökünüz kurusun bir tane kalmiyasaniz inşallah,, Mübarek Berat Kandili yüzü suyu hürmetine ,, Allahın gazabından kurtulayamacaksiniz yok olun, Gaziantep ❤️
    Cevapla
  • Sahin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hedefi doğrudan İslam. LGBT ise son silahları.
    Cevapla
  • Boztepe 52 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar. Erikti. Yaradan geregini yapar. Demedi demeyin bak Auturalya develeri suyu cok iciyor diye katletti. Simdi. Sellerle. Bogusuyor biz kul olarak belkim sabirsiz davraniriz fakat Rabbim zamani gelince musibeti verir
    Cevapla
  • YILMAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hatun LGBTİ ci olmalı. Yoksa bu istek insan aklına ziyan, başka da izahı yoktur. Neyse fırsattan istifade LGBT vaazlarında, bu işlerin sapkınlık olduğu, bunun tarihte yaşanmış Lutilik olduğunu, haram olduğunu söylersiniz siz de. Fransaya bunu anlatma fırsatı vermiş olur belki. Zira kendileri bu vaaz istediklerine göre, niye böyle söylediniz derlerse, siz bizden vaaz istediniz, biz de İslam nediyorsa onu vaaz ettik dersiniz.
    Cevapla
  • doğrucu 3 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl laiklik? din işleri devlet işlerine karıştırılmasin ama devlet din işlerine hatta dinin kendisine müdahale edebilsin. laiklik böyle birsey mi oluverdi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı