Facebook hesabı dondurulan Maduro'dan tepki

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, sosyal medya hesabını engelleyen Facebook'u 'Dijital Totalitarizm' yapmakla suçladı.

Facebook hesabı dondurulan Maduro'dan tepki
Facebook hesabı dondurulan Maduro'dan tepki
GİRİŞ 28.03.2021 22:36 GÜNCELLEME 28.03.2021 22:48
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Maduro, "yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını hakkında yanlış bilgi yaydığı" gerekçesiyle sosyal paylaşım platformu Facebook tarafından hesabının engellenmesine tepki gösterdi. 

Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Maduro, Facebook'u "Dijital Totalitarizm" yapmakla suçlayarak, "Kişisel sayfamın Facebook tarafından sansürlenmesi göz önüne alındığında, geleneksel haftalık Kovid-19 değerlendirmelerimi Facebook sayfası 'ConCiliaFlores', Instagram, Youtube ve Twitter'dan yayınlamaya devam edeceğim. Bizi susturamazlar!" ifadelerini kullandı. 

Carvativir

Sosyal medya platformuna göre Maduro, Kovid-19'a karşı iyi geldiğini iddia ettiği Carvativir adlı ilacın kullanımını teşvik ederek Facebook'un politikalarını ihlal etmişti. 

Maduro'nun söz konusu ilacı teşvik ettiği videosunu platformdan kaldıran Facebook, Venezuela Devlet Başkanı'nın hesabını da 30 günlüğüne dondurmuştu.

Maduro, Facebook'un kaldırdığı videoda, kekikten yapılan Carvativir ilacından "mucize" diye bahsetmiş ve Kovid-19'u önlemede ve tedavide kullanılabileceğini iddia etmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • Cingibi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sende facebooku engelle ülkende ödeşin
    Cevapla
  • derviş 3 yıl önce Şikayet Et
    Face book Twitter flört yeri. Bir aileyi yok etmenin sinsi güzel şirin gözüken ama içi boş bir site.
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Facebook un kime calistigini iyi biliyoruz ama bu Maduro da para azgini bir Lider. Bu adama asla güvenilmez. Erdogan da irtibati dondurdu zaten.
    Cevapla
  • viyana 68 3 yıl önce Şikayet Et
    Person of İnterest dizisini izleyenler bilir ve şaşırmazlar o dizide abd insanların sosyal haberleşme ağlarının hepsine erişimi olan takip eden mega bilgisayar var birde rakibi kötü olan insanların maili mesajını değiştirip komplo kuran izleyinderim bu sosyal medya boşuna tekel olmadı
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Boraks veya Klordioksit'i de araştırın dersek, bu suç olur mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri