Lavrov'dan 'Türkiye' açıklaması: İlişkilere değer veriyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ile ilişkilere ilişkin"Türkiye ile ilişkilere değer veriyoruz ." ifadelerini kullandı.

Lavrov'dan 'Türkiye' açıklaması: İlişkilere değer veriyoruz
Lavrov'dan 'Türkiye' açıklaması: İlişkilere değer veriyoruz
GİRİŞ 31.03.2021 16:25 GÜNCELLEME 31.03.2021 16:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Lavrov, Valday Uluslararası Tartışma Kulübünce düzenlenen konferansta, Rusya ve Türkiye arasındaki ilişkiler hakkında açıklamada bulundu.

"DOYURUCU VE ZENGİNDİR"

Ülkesinin Türkiye ile birçok ortak projeyi hayata geçirdiğine dikkati çeken Lavrov, "Türkiye ile ilişkiler üst düzeydeki kontaklar ve iki ülke arasındaki kapsamlı gündem açısından doyurucu ve zengindir." diye konuştu.

Türkiye ile ilişkilerin basit olmadığını belirten Lavrov, "Bazı konularda ortak pozisyona sahip değiliz hatta bazen pozisyonlarımız farklılaşıyor. Ancak Türkiye ile ilişkilere değer veriyoruz çünkü Türk meslektaşlarımızla her zaman hem kendimiz hem de onlar için uygun çözümler bulabiliyoruz." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    heyyyy rusya sen değil misin suriyede bize karşı terörüstlere silah temin ettin sen değil misin azarbey cana karşı ermenilere karşı silah yardımı yaptın sen değil misin pkk pyd terörüstlerine silah temini etmiştin sen kimsin abd bütün avrupa ülkeleri savaş gemilerini ve uçakları gönderiyor onlara bir kelime yok bize mi tuttu kabadayılığın yemezler haddi ni bil lavrol ve putin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti