Miçotakis'in Türkiye korkusu! Yine hedef aldı

Yunanistan Başbakanı Kiryokas Miçotakis, Andravida Hava Üssünde düzenlenen tatbikata yine Türkiye'yi hedef aldı.

Miçotakis'in Türkiye korkusu! Yine hedef aldı
Miçotakis'in Türkiye korkusu! Yine hedef aldı
GİRİŞ 20.04.2021 22:07 GÜNCELLEME 20.04.2021 22:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yunanistan Başbakanı Kiryokas Miçotakis, Andravida Hava Üssünde düzenlenen tatbikata katıldı. Yaptığı konuşamada Türkiye'yi hedef alan açıklamalarda bulunan Miçotakis, "Savunma yeteneklerimizi güçlendireceğiz. "Yunanistan silahlı kuvvetlerini modernize etmek ve askeri bakımdan Türkiye'ye karşı koymak için NATO müttefikleri ve Orta Doğulu güçlerle askeri iş birliğini genişletme" ifadelerini kullandı.

Doğu Akdeniz ve Ege'de gerilimi tırmandıran Yunanistan, bazı ülkelerin katılımıyla tatbikat gerçekleştiriyor. 21-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen tatbikatı izlemek üzere Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Andravida Hava Üssü'nü ziyaret etti. Miçotakis, üsteki konuşmasında Türkiye'yi hedef almaya kalktı, savunma yeteneklerini güçlendireceklerini söyledi.

'TÜRKİYE'YE KARŞI KOYACAĞIZ'

Yunanistan Genelkurmay Başkanlığı tarafından organize edilen "Iniochos 21" adlı tatbikatta; Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Fransa, İspanya, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD yer alıyor. Yunan basınından Greek City Times, Andravida Hava Üssü'ne giden Kiryakos Miçotakis'in ziyaretinden fotoğraflar paylaştı. Miçotakis'e, ABD'nin Yunanistan Büyükelçisi Geoffrey Pyatt da eşlik etti. Miçotakis, burada yaptığı konuşmada, "Yunanistan silahlı kuvvetlerini modernize etmek ve askeri bakımdan Türkiye'ye karşı koymak için NATO müttefikleri ve Orta Doğulu güçlerle askeri iş birliğini genişletme" sözü verdi.

YORUMLAR 5
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    o YUNAN ALINACAK TÜRK POSTALLARININ ALTINDA EZİLECEK İT SOYLARI...
    Cevapla
  • erdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    sonun yaklasiyor yorgo aynen boyle devam
    Cevapla
  • Yalçın 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne korkusu! Adam yandaşlarını da almış bize kafa tutuyor? Dersini vermezsek gelip bizim ülkemizde bile basın açıklamasında posta koymaya çalıştı, protokole uymuyor tabi bu yaptığı! ne bekliyorduk ki? biz böyle alttan aldıkça normal artık. işallah zamanı gelecek hesap soracağız.
    Cevapla
  • Hadi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaşınıyorsun adeta yok et beni dercesine Yunan iti
    Cevapla
  • Gakko 2 yıl önce Şikayet Et
    Yunan er yada geç bizim olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!