Hostes üzerine çay döktü, Türk genci servet kazandı

Dublin'den İstanbul'a uçuşu sırasında üzerine çay dökülen ve bacağında yara izi kalan Türk genci, açtığı dava sonucunda 635 bin liralık tazminat kazandı.

Hostes üzerine çay döktü, Türk genci servet kazandı
Hostes üzerine çay döktü, Türk genci servet kazandı
GİRİŞ 21.04.2021 14:43 GÜNCELLEME 21.04.2021 15:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İrlanda Waterford'da yaşayan Emre Karakaya adlı Türk genci, Dublin-İstanbul uçuşu sırasında bacağına çay dökülerek yaralandığı için havayolu şirketinden 56 bin sterlin (yaklaşık 635 bin lira) tazminat kazandı.

Olay nedeniyle operasyonlar geçiren, buna karşın bacağında yara izi kalan Karakaya için İrlanda mahkemesinin verdiği tazminat kararı, Waterford şehri yüksek mahkemesi tarafından da onaylandı.

Emre Karakaya'nın annesi, mahkemede verdiği ifadede, oğlunun bacağı için plastik cerrahi operasyonlar geçirdiğini söyledi.

Gencin doktoru ise yanık nedeniyle oluşan yaranın 3 haftada iyileşmesine rağmen, bacakta kalıcı olarak gözle görülür bir yara izi kaldığını belirtti.

KAYNAK: TAKVİM GAZETESİ
YORUMLAR 1
  • komedi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim google a falan rekor rekor diye kestiğimiz "AĞIR" cezayı ciltteki çay lekesine kesiyor dünya. Hep abidik gubidik işler. Bin kere uyardık kriptolar defalarca soyuldu aman kapatın uzak durun dedik, gazeteler siteler günde 10 kere oh ne güzel uçuyor diye sözde haber yapa yapa hem tl yi çökerttiler hem milleti fakirleştirdiler hem borsa göçtü hem de milyarları yabancıya kaptırdılar gene. Allah akıl versin diyeceğim ama kafalar fa hep limon kadar, yer yok beyini koyacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat