Rusya Savunma Bakanı Şoygu: NATO savaşa hazırlanıyor

Rusya Savunma Bakanı Şoygu " ABD ve NATO gerilimi tırmandırıyor. NATO, Avrupa’daki birliklerini savaşa hazırlıyor" dedi.

Rusya Savunma Bakanı Şoygu: NATO savaşa hazırlanıyor
Rusya Savunma Bakanı Şoygu: NATO savaşa hazırlanıyor
GİRİŞ 27.04.2021 14:43 GÜNCELLEME 27.04.2021 14:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Kolektif Güvenlik Antlaşması Örgütü toplantısında yaptığı konuşmada askeri gerilimin tırmanması konusunda ABD ve NATO’yu suçladı.

NATO ve ABD’nin eylemleri askeri gerilimi tırmandırdığını ifade Şoygu, Ukrayna’daki milliyetçi akımın Donbass’ta çatışmalara da neden olduğunu söyledi.

NATO SAVAŞA HAZIRLANIYOR

“NATO, Avrupa’daki birliklerini savaşa hazırlıyor" diyen Şoygu "Askeri altyapısını modernize ederek harekat ve muharebe eğitimini arttırıyor” ifadesine yer verdi.

Şoygu, Rusya’nın Batı ve Güney askeri birliklerinin yapılan tatbikatlarla savaşa hazır olduklarını gösterdiğini iletti. Geçtiğimiz hafta Kırım’ı ziyaret eden Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ukrayna sınırlarına konuşlandırılan Rus askeri birliklerinin belirlenen tüm hedeflere ulaştığını ifade ederek sınırlardaki tüm birliklere kalıcı konuşlanma noktalarına geri dönüş hazırlığı talimatının verildiğini açıklamıştı.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • osman ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Diyelim Rusya savaşı kazandı Ukraynayı dize getirdi Dünya ile ilişkisi ne olacak bunu göze alamaz NATO da Rusya ile savaş yapamaz bunların kazananı olmaz diyelim savaş çıktı Rusya bir daha belini doğrultamaz yanına Çini Hindistanı İranı kuzey koreyi alır ise işin Dünya savaşına döneceği kesin olur herkes savaşır Dünya da kaos olur açlık kıtlık salgın hastalık yüzünden ekonomi kalmaz Güvenlik yok olur Dünya nüfusunun yarısı ölür zenginler fakir olur fakirler ölür sanayi bilim teknoloji yerle bir olur Savaşa girmeyen Ayakta kalan Ülkeler Dünyanın kralı olur uzak dur cephane silah satıp seyretmek düşer bize savaşa dahil olamayız kaybedecek zamanımız yok
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz yokuz size kolay gelsin.
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    rus dışişleri bakanı bir kere biz tepişiriz siz altda ezilirsiniz demişti lavrov mu neydi aslında bu savaş ezilenin müslümanlar ve türkiye olacağı bir savaş olabilir bu sebeble kimse rusculuk yapmasın bunlar ele ele bizi tuzağa çekiyor bunun faturasını biz ödüyeceğiz Allah korusun
    Cevapla
  • kahrol chpkk 2 yıl önce Şikayet Et
    koca devlet dusunemiyor senmi biliyorsun bu isleri...
    Cevapla
  • Mevlüt 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve Fransa hariç NATO mu var, Türkiye zaten girmez Rusya ile savaşa.
    Cevapla
  • tunctunc 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu cok korkunc bir sava$ olur ve kaybedenide kesinlikle avrupa olur..bu sefe asla asla asla $anslari yok.Türkiye olarak bende Ruslarin yaninda olurum desteklerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor