Gates çiftinin boşanmasına Azerbaycanlı spikerin yorumu: Adam koyabilse avrada çip koyar

Azerbaycanlı spiker haberi sunarken, Bill Gates'in aşıları kullanarak insanları takip edebilecek mikroçipleri vücuda yerleştireceği iddialarına gönderme yaptı.

Gates çiftinin boşanmasına Azerbaycanlı spikerin yorumu: Adam koyabilse avrada çip koyar
Gates çiftinin boşanmasına Azerbaycanlı spikerin yorumu: Adam koyabilse avrada çip koyar
GİRİŞ 06.05.2021 10:22 GÜNCELLEME 06.05.2021 10:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Microsoft'un sahibi ve dünyanın en zengin iş adamların biri olan Bill Gates ile eşi Melinda Gates boşanmaya karar verdi. Bu karar, tüm dünyada şok etkisi yarattı. Çok değil, birkaç gün öncesine kadar başarılı bir evliliğin sırrını açıklayan Bill Gates’in, 27 yıllık birlikteliklerini noktalayacağını duyurması Azerbaycan'da da gündemin ilk sıralarında yerini aldı.

Ülkede yayın yapan "Güne Doğru" adlı programda kadın sunucunun bu evliliğin bitmesine yönelik yorumu ise sosyal medyayı adeta salladı. Azerbaycanlı sunucu, "Deyirler ki Bill Gates insanlara çip yerleştirip idare edecek. Adam avradıyla yola gedebilmir koyabilse avrada çip koyar" şeklinde yorum yaptı. Bu eğlenceli anları, özellikle Twitter kullanıcılarından çok sayıda kişi paylaştı.

Bill-Melinda Gates çifti, 27 yıllık evlilikleri boyunca 3 çocuk yetiştirdiklerini, dünyanın her yerinde insanlara kurdukları vakıf ile sağlıklı ve üretken hayatlar sürmeleri için yardım ettiklerini ve bu misyonlarının devam edeceğini belirtmişti. Bill Gates, "İlişkimiz üzerinde epey düşündükten sonra evliliğimizi bitirme kararı aldık" açıklamasıyla duyurmuştu.

Gates, açıklamasında "Ancak hayatımızın sonraki aşamasında bir çift olarak birlikte büyüyebileceğimizi düşünmüyoruz" ifadesini de kullandı.

YORUMLAR 6
  • Aplarslan Ak 2 yıl önce Şikayet Et
    tez zamanda bill e pamuk bekliyoruz Allahimdan
    Cevapla
  • alp 2 yıl önce Şikayet Et
    çipi koyar mı bilmem ama yakında kendine pamuğu tıkıycaklar.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    avrad kelimesinin ülkemizde küfür gibi algılayan chp zihniyetine yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    O kadar basit değil. O kadın dominant olan. Amaç servet bölüp kadın hegamonyasını desteklemek. Zannetmeyin anlaşamadıkları için boşanıyor.
    Cevapla
  • Ali Duygulu 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık şansına gökkuşağı renklerinden hayal ettikleri dünyaya ait bir renkle renklenir artık. Ahir ömründe. Çip artık kime niyet kime kısmet bakalım, görelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak