Mescid-i Aksa'da Türk bayrağı dalgalandı

Kudüs'te Mescid-i Aksa'ya namaz için akın eden yüz binler, namazın ardından Filistin'e özgürlük sloganları attı, Türk bayrakları açıldı.

Mescid-i Aksa'da Türk bayrağı dalgalandı
Mescid-i Aksa'da Türk bayrağı dalgalandı
GİRİŞ 13.05.2021 15:32 GÜNCELLEME 13.05.2021 15:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yüz binlerce Müslüman, Bayramı namazı için İsrail işgali altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'da bir araya geldi. Filistinliler, Ramazan ayının son günlerinde İsrail polisinin saldırılarına maruz kalan Mescid-i Aksa'yı tamamen doldurdu.

Müslümanlar namazın ardından İsrail'i lanetleyen, Filistin davasını destekleyen sloganlar attı. Sloganların atıldığı sırada Filistinliler Türk bayrağı açtı.

TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR

Kılınan bayram namazın ardındanFilistinliler, Harem-i Şerif'teki Kıble mescidi ile Kubbet'üs Sahra arasındaki alanda gösteri düzenledi. Sloganların atıldığı sırada Filistinliler, Türk bayrağı taşıdı.

HAREM-İ ŞERİF'TE NÖBET TUTTULAR

Binlerce Filistinli, 10 Mayıs'ta fanatik Yahudilerin Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemesini önlemek için Harem-i Şerif'te nöbet tutmuştu.

Sabah namazını Harem-i Şerif'te kılan Filistinliler, baskına engel olmak için Mescid-i Aksa'dan ayrılmamıştı.

İsrail polisi, nöbet tutan Filistinlilere, plastik mermi, ses bombası ve göz yaşartıcı gazla saldırmış, 330'dan fazla kişi yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Turan yazaçağız. 2 yıl önce Şikayet Et
    La Galibe İllAllah.
    Cevapla
  • YAVUZ***** 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi müslüman ülkenin başkanı,yoğun bir diplomasi yürütüyor.filistin için.RTE den başka...TÜRKIYE YAPACAGINI YAPIYOR.YAPACAKTA.SABIR.SABIR.SABIR.....İÇİMİZDE ÇOK KILIÇ ARTIĞI VAR...ARINMAK TEMIZLENMEK PAKLANMAK LAZIM.
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Diplomasiden başka bir şey yapılmıyor biz de bunu söylüyoruz. Dış politika ile övünürdük sadece. şimdi o da yerlerde nerede o Türk'ün adını duyunca ödü kopulan zamanlar. Türklüğü de yere dusurdunuz
    Cevapla
  • Halid 2 yıl önce Şikayet Et
    Bekleniyorsun ey şerefli ordu belki bugün belki bugündende yakın
    Cevapla
  • C.Türkk 2 yıl önce Şikayet Et
    istediğin kadar aç somut adım yoksa hikaye bende burda myanmar doğu türkistan bayrağı açayım Çin kons önünde bir şey yapamayacaksam ne olacak ?
    Cevapla
  • Onur 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk bayrağı bir gün gelecekki sürekli dalgalanacak inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...