İsrail polisi Şam Kapısı'nda Filistinlilere saldırdı: 3 yaralı

İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Şam Kapısı’nda Filistinlilere müdahalesinde 3 kişi yaralandı.

İsrail polisi Şam Kapısı'nda Filistinlilere saldırdı: 3 yaralı
İsrail polisi Şam Kapısı'nda Filistinlilere saldırdı: 3 yaralı
GİRİŞ 13.05.2021 12:52 GÜNCELLEME 13.05.2021 12:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Filistin Kızılayından yapılan yazılı açıklamaya göre, İsrail polisinin yaraladığı 3 Filistinliden biri hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan İsrail polisinden yapılan yazılı açıklamada, Şam Kapısı'nda yaşanan olaylarda 3 Filistinlinin gözaltına alındığı aktarıldı.

İSRAİL POLİSİNİN SALDIRILARI

Şam Kapısı başta olmak üzere işgal altındaki Doğu Kudüs yaklaşık 1 aydır İsrail polislerinin Filistinlilere şiddetli saldırılarına ve Filistinli gençlerin onlara taşla karşılık verdiği olaylara sahne oluyor.

Filistin Kızılayı dün akşam saatlerinde de İsrail polisinin Şam Kapısı ile Doğu Kudüs’ün Şeyh Cerrah Mahallesi'ndeki müdahalelerinde 24 Filistinlinin yaralandığını duyurmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • nail erdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    BM de NATO da AB de hepsi siyonist yahudilere hizmet ediyor bizim ne işimiz var noto da ab de BM hiçbirşey yapmadı 60 yıllsır yapmazda müslümanlar birleşip tek yürek olsa israili bir kaşık suda boğar ama müslüman dediğimiz ülkelerin çoğunu satın aldı siyonistler .müslüman ülke çok az çoğu paraya tapıyor öyle olunca bane ne zihniyeti oluşmuş ama mevlam xulme ses çıkarmayan zulme ortaktır diyor bugün filistin in bu acıları yaşamasının suçu bütün islam aleminin hiç kimseyi bireysel suçlamamak lazım müslüman müslümanın madem ki kardeşi bu zulme yeter denmeli mevlam islam alemine güç kuuvvet birlik beraberlik versin .flisitin halkına zafer nasip etsin amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...