Süper Ay'ı havadan izletecek uçağın biletleri yok sattı

Qantas, Süper Ay'ı havadan izlemek isteyenler için özel bir sefer düzenleyecek. Pasifik üzerinde yapılacak uçuş için satışa çıkan biletler rekor sürede tükendi.

Süper Ay'ı havadan izletecek uçağın biletleri yok sattı
Süper Ay'ı havadan izletecek uçağın biletleri yok sattı
GİRİŞ 13.05.2021 16:24 GÜNCELLEME 13.05.2021 16:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Qantas, 26 Mayıs tarihinde Süper Ay'ın 40 bin fit yükseklikten izlenebilmesi için sefer düzenleme kararı aldı.

REKOR SÜREDE TÜKENDİ

Pasifik Okyanusu üzerinde gerçekleştirilmesi planlanan uçuş için satışa çıkarılan 386 ila 1160 dolar fiyat aralığındaki biletler 2,5 dakikada tükendi.

Hava yolu şirketi, uçuşun olağanüstü güzellikte manzaralar vadettiğini duyurdu. Okyanus üzerindeki en uygun rota için ise gökbilimci Dr. Vanessa Moss ile çalışıldığı belirtildi.

Süper Ay adı verilen gök olayı, Ay’ın yörüngesi Dünya’ya en yakın konumda olduğunda ve Ay, dolunay evresindeyken oluşuyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu son birkaç günde yaşananlardan, öncesini ve bugüne nasıl planlı gelindiğini bilincinde olarak; Vadedilenin HAKK tan olduğuna dair güven ve inancım bir an olsun sarsılmamıştır. dakikada bu kesin inancımı bütün milletime, bütün dünyaya karşı ilanı bri borç bilirim. Evet bugün bu sorun çözülmeyecek, belki çok kan akacak ama ALLAH ın vaadinin tecelli ettiğini göreceğiz. Sadece biz ilan edilen SAVAŞIN gereğini yapalım. Evet sonun başlangıcını ilan ettiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!