Hamas: İsrail’e ait Urim Üssü’nü vurduk

Hamas, İsrail’e ait Urim Üssü’nü vurduklarını, ayrıca Netivot kentine yönelik füze saldırılarını yeniden başlattıklarını duyurdu.

Hamas: İsrail’e ait Urim Üssü’nü vurduk
Hamas: İsrail’e ait Urim Üssü’nü vurduk
GİRİŞ 17.05.2021 23:50 GÜNCELLEME 18.05.2021 02:00
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Filistin’e ait Savt Al-Aqsa radyosu üzerinden yapılan yayında İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail ordusunun en önemli sinyal istihbarat toplama kurulumu olan Urim Üssü’nü vurduklarını, ayrıca Netivot kentine yönelik füze saldırılarını yeniden başlattıklarını bildirdi.

Haberde, “Urim (Askeri) Üssü’nü vurduk, ayrıca (İsrail’in güneyindeki) Netivot kentine yönelik füze saldırılarını yeniden başlattık” denildi.

İzzeddin el-Kassam Tugayları aynı zamanda İsrail’in güneyinde yer alan Kiryat Malakhi şehrini vurduklarını da açıkladı.

İslami Cihad Hareketi'nin silahlı kanadı Kudüs Tugayları ise İsrail’in güneyinde Gazze Şeridi'yle sınır bölgesinde yer alan Nahal Oz yerleşiminin yakınındaki askeri tesise yönelik yeni saldırılarda bulunduğunu açıkladı.

Urim Üssü

 

YORUMLAR 35
  • AHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir yerde disiplin varsa Türkiye vardır demektir. Türk beklenendir Türk askeri beklenendir. Allah maddi ve manevi ordumuza zeval vermesin.
    Cevapla
  • Zmnt 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz mesela ermeni savaşını hemen bitirdik bence nahçıvana kadar yürümeliydik. Bak kafirler hiç ateşkesi, anlaşmayı biliyorlarmı
    Cevapla
  • Recep Yakar 2 yıl önce Şikayet Et
    yokedin kopekleri
    Cevapla
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    direnişi bu kadar pasif göstermek siyonist propogandadır. bir haftadır israilde herkes sığınaklarda iş durmuş durumda bir çok nokta vurulmuş durumda. ayrıca fitneci yorumcular bu tüm silahlar ve füzeler İRAN dan geliyor size dokunmasın.
    Cevapla
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    burak isimli yorumcuya :UTANIN fitneciler bu füzeler İRAN dan ehli sünnet veya şia ne fark eder TÜRKİYE bir mermi bile gönderemez çümkü NATO ülkesi ve israili tanıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!