Obama'dan Trump'a çok ağır hakaretler: Deli, domuz!

ABD’de Edward-Isaac Dovere tarafından kaleme alınan kitaba göre ABD eski başkanlarından Obama, DonaldTrump'a “deli, ırkçı, cinsiyetçi domuz” dedi.

Obama'dan Trump'a çok ağır hakaretler: Deli, domuz!
Obama'dan Trump'a çok ağır hakaretler: Deli, domuz!
GİRİŞ 20.05.2021 12:13 GÜNCELLEME 20.05.2021 12:13

Önümüzdeki hafta piyasa sürülecek Dovere'nin “Ruh için Savaş: Demokratların Donald Trump'ı Yenmek İçin Kampanyaları" kitabına göre Eski Başkan Obama 45’inci Başkan Trump için ağır kelimeler kullandı.

ÇOK AĞIR HAKARETLER

Edward-Isaac Dovere'nin kitabı eski ABD Başkanı Barrack Obama'nın Trump hakkındaki gerçek düşüncelerini detaylandırıyor.

Kitaba göre, Obama Trump ile ilgili ağır hakaret içeren sözlerle ilgili konuşmalarını danışmanlara ve bağışçılara yaptı.

Donald Trump’ın başkanlığının büyük bir kısmında Barack Obama, eski başkanların haleflerini alenen eleştirmediği veya onlara saldırmadığı geleneğe büyük ölçüde uymuştu.

Ancak Obama, 2020 seçimleri sırasında desteklediği ve kendisinin de başkan yardımcılığını yapmış olan Joe Biden'ın Başkanlık koltuğuna oturmasının ardından ihtiyatlı davranmayı bıraktı.

Yeni bir kitaba göre, Obama, Trump'ı sohbetleri sırasında “deli”, “ırkçı, cinsiyetçi domuz”, “o lanet deli” ve “yozlaşmış” gibi ağır hakaretlerle andı.

FISRT LADY TARTIŞMASI

Kitapta çarpıcı başka iddialar da yer alıyor.

Şimdiki First Lady, Jill Biden'in Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e küfür içerikli sözler söylediği de kitapta yer alan iddialar arasında.

TRUMP'TAN SERT YANIT BEKLENİYOR

Obama'nın Trump hakkındaki sözleri, Trump’ın sert tepkisine yol açacak gibi görünüyor.

Trump da  Obama'ya duyduğu nefreti, Obama'nın başkan olmaya yetkili olmadığını belirten sözleriyle vurgulamıştı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor