İsrailli Haaretz gazetesinden 'öldürülen Gazzeli çocuklar' manşeti

İsrail'de yayınlanan Haaretz gazetesi bugünkü birinci sayfasında, Gazze'deki son İsrail saldırılarında hayatını kaybeden 67 Filistinli çocuğun fotoğraflarını yayınladı: "Gazze'de 67 çocuk öldürüldü, savaşın bedeli budur."

İsrailli Haaretz gazetesinden 'öldürülen Gazzeli çocuklar' manşeti
İsrailli Haaretz gazetesinden 'öldürülen Gazzeli çocuklar' manşeti
GİRİŞ 27.05.2021 08:27 GÜNCELLEME 27.05.2021 11:33
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Şeyh Cerrah'ta Filistinlilerin evlerine hukuksuz şekilde el koyan ve gerginliği tırmandıran İsrail yönetimi, daha sonra Mescid-i Aksa'ya saldırmıştı.

İsrail polisi, Aksa'da iftar eden ve ibadet yapan Müslümanları hedef almış, göz yaşartıcı gaz ve plastik mermi kullanmıştı. Filistinliler ise Harem-üs Şerif'ten ayrılmayarak, nöbet tutmaya başlamıştı. İsrail polisi ise ertesi sabah, işgal altındaki Mescid-i Aksa'da baskınları önlemek için nöbet tutan Filistinlilere müdahale etmişti. Bu müdahale sonrası yüzlerce Müslüman yaralanmıştı.

İşgalci Tel Aviv yönetimi, daha sonra 10 Mayıs'ta Gazze'ye saldırılar başlattı. 11 gün sonra ateşkes imzalandı. Ancak bu bombardımanlar sonucunda 67'si çocuk yaklaşık 300 kişi hayatını kaybetmiş, binlerce kişi de yaralanmıştı.

İSRAİL GAZETESİNDEN MANŞET

İsrail'de yayın yapan Haaretz gazetesi ise, bugünkü birinci sayfasını bu çocuklara ayırdı.

67 Filistinli çocuğun fotoğraflarını yayınlayan gazete, "Gazze'de 67 çocuk öldürüldü, savaşın bedeli budur" manşetini attı.

Atılan manşeti yorumlayan İsrailli gazeteci Louis Fishman, haberin tarihe geçecek nitelikte olduğunu söyleyerek, "Bu benzeri görülmemiş bir durum" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 46
  • havin 2 yıl önce Şikayet Et
    soyun kurusun siyonizm
    Cevapla
  • lanetolsun. 2 yıl önce Şikayet Et
    tüm bu resimler allahın izniyle kiyamet günü tüm israil kafirlerinın yüzüne yansiyacak ve cehennem de zaten kafirler ve münafıklar için yüce allah onlariçin yaratmiş lenet olsun hem yahudilere hemde yandaşlarına lanet olsun ...
    Cevapla
  • dervaz 2 yıl önce Şikayet Et
    rabbim bu çocukların intikamı için israili helak etsin inşallah katil sürüleri alçaklar
    Cevapla
  • Vedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslında " Bu benzeri görülmemiş bir katliam demeliydi" ama yine de insaflı adammış. Bizim Meral da bunları görüyormu ,tek kelime İsraili kınamayıp ,sonrada Liderlerin en merhametlisi, en şereflisi, dünya Müslümanlarının en gür sesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERdoğanı Netenyahu hayvanına benzeterek hakaret eden Meral.
    Cevapla
  • Zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    Onlar o haberi de gurulanmak icin yapmistir. Onlar yahudi olmayan hic kimseyi insan olarak görmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!