Tony Blair'in baldızı bu sözlerle Müslüman olmuştu

İngiltere'nin eski Başbakanı Tony Blair'in baldızı Lauren Booth, bundan 11 yıl önce, Filistin sayesinde Müslüman olduğu açıklamıştı.

Tony Blair'in baldızı bu sözlerle Müslüman olmuştu
Tony Blair'in baldızı bu sözlerle Müslüman olmuştu
GİRİŞ 02.06.2021 14:46 GÜNCELLEME 02.06.2021 15:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin eski Başbakanı Tony Blair'in eşinin kız kardeşi, 43 yaşındaki gazeteci ve yayıncı Lauren Booth 2010 yılında Müslüman olmuştu.

O dönem, Fatıma Masume'nin İran'ın Kum şehrindeki türbesini ziyaret ettikten sonra Müslüman olmaya karar verdiğini söyleyen Booth, "Bir salı günü akşamüstüydü, oturdum ve ruhani bir şey hissettim, çok büyük mutluluk duydum" demişti.

İngiltere'ye döner dönmez Müslüman olmaya karar verdiğini anlatan Booth ayrıca, artık domuz eti yemediğini, alkol almadığını ve her gün Kur'an-ı Kerim okuduğunu söylemişti.

Burka ya da çarşaf giyip giymeyeceği konusunda ise Booth, "Ruhani yolculuğumun beni nereye götüreceğini kim bilebilir ki" diye yanıtlamıştı.

Booth, Müslüman olmasında Filistin ve Gazze'ye yaptığı seyahatlerin ve Filistin halkının cesaretinin büyük etkisi olduğunu söylemişti.

Booth, "Tony Blair, belki de şu anda Bahamalar'da tatildedir. Filistin halkına, kadınlarına, çocuklarına hiçbir yararı yok ve görevinden hemen istifa etmelidir. Eğer onu bulursanız onu aradığımı söyleyin" demişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • Recepali 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kaderini yaşar. Fakat kaderide gayretinde saklıdır
    Cevapla
  • Salih Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkez müslüman oluyor. Bizdekilerde Areist bu nasıl bir iş anlamadım
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    E yani şimdi..?
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu da bir şey mi, dünyanın yarısı zaten Müslümandır. Buluğ cağına kadar bütün insanlar, bebekler, çocuklar Müslüman. Kalbi temiz sevgi dolu. Kin nefret yalan dedikodu yok ,bilmez. Meselede bu esas. İnsan olarak kalabilmenin adı Müslüman. Yuvaya geri dönenlere SELAM olsun inşaAllah
    Cevapla
  • ısparta 32 2 yıl önce Şikayet Et
    ee şimdide müslümanlıktanmı çıktı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!