Fransa'da büyük kriz: Birçok bölgede acil hatlar çöktü!

Fransa'da saatlerdir acil hatlara ulaşılamadığı bildirildi. Ülkede birçok bölgede polis, itfaiye, ambulans gibi acil hatlar çalışmazken, konu ile ilgili bakanlıklar arasında bir kriz birimi oluşturuldu.

Fransa'da büyük kriz: Birçok bölgede acil hatlar çöktü!
Fransa'da büyük kriz: Birçok bölgede acil hatlar çöktü!
GİRİŞ 02.06.2021 21:18 GÜNCELLEME 02.06.2021 22:36

Fransa’da 15, 17, 18, 112 gibi acil durum hatlarının çöktüğü ve birçok kentte acil durum hatlarına ulaşılamadığı bildirildi. Sivil Güvenlik Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, acil durum hatalarına birçok kentte ulaşılamadığı doğrulanarak, arızanın polis, itfaiye, jandarma ve ambulans hattı gibi acil hatlara ulaşımı engellediği bildirildi. Konu ile alakalı bakanlıklar arası bir kriz birimi oluşturulurken, özellikle Drome ve Vaucluse kentlerinde arızanın giderilmesi için çalışıldığı öğrenildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, "Tüm acil durum hatları arızalı, ancak tüm ülke genelinde etkin bir arıza değil" ifadeleri kullanıldı.

Acil hatlardaki arızanın, hatların operatörü olan Orange firmasındaki teknik bir arızadan kaynaklandığı ifade edildi. Sosyal medyada ise vatandaşlar, duruma tepki göstererek, özellikle hırsızların bu durumdan istifade edebileceği dile getirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • Derzeit 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir Tatbikattir lütfen Panik yapmayin :))
    Cevapla
  • Yüksel 5 yıl önce Şikayet Et
    tek komutla fransa felç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
JD Vance'ten Trump'ı çıldırtacak açıklama: Kaybetmemizin nedeni İran Savaşı'dır
Dün futbolcu ölmüştü! İspanyol futbolunda bir korkutan olay daha: Sahada bilinci durdu