Fransa'da büyük kriz: Birçok bölgede acil hatlar çöktü!

Fransa'da saatlerdir acil hatlara ulaşılamadığı bildirildi. Ülkede birçok bölgede polis, itfaiye, ambulans gibi acil hatlar çalışmazken, konu ile ilgili bakanlıklar arasında bir kriz birimi oluşturuldu.

Fransa'da büyük kriz: Birçok bölgede acil hatlar çöktü!
Fransa'da büyük kriz: Birçok bölgede acil hatlar çöktü!
GİRİŞ 02.06.2021 21:18 GÜNCELLEME 02.06.2021 22:36
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fransa’da 15, 17, 18, 112 gibi acil durum hatlarının çöktüğü ve birçok kentte acil durum hatlarına ulaşılamadığı bildirildi. Sivil Güvenlik Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, acil durum hatalarına birçok kentte ulaşılamadığı doğrulanarak, arızanın polis, itfaiye, jandarma ve ambulans hattı gibi acil hatlara ulaşımı engellediği bildirildi. Konu ile alakalı bakanlıklar arası bir kriz birimi oluşturulurken, özellikle Drome ve Vaucluse kentlerinde arızanın giderilmesi için çalışıldığı öğrenildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, "Tüm acil durum hatları arızalı, ancak tüm ülke genelinde etkin bir arıza değil" ifadeleri kullanıldı.

Acil hatlardaki arızanın, hatların operatörü olan Orange firmasındaki teknik bir arızadan kaynaklandığı ifade edildi. Sosyal medyada ise vatandaşlar, duruma tepki göstererek, özellikle hırsızların bu durumdan istifade edebileceği dile getirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • Derzeit 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir Tatbikattir lütfen Panik yapmayin :))
    Cevapla
  • Yüksel 2 yıl önce Şikayet Et
    tek komutla fransa felç
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Silber saldiri sabotaj yapilmis arastirilmali
    Cevapla
  • Francine Joudain 2 yıl önce Şikayet Et
    Terorist Yepege Pekaka destekçisi Amerika Fransa yı yine dövüyor? :)) Astaravista baby Macron :) Hristiyanist Diktatör Macron! Joe Biden a dit : casse-toi Macron :)) tatile amaçli Fransa ya gitmeyi düsünüyorduk, ancak Fransa ya bu sartlarda asla gitmem, hiçkimseye de tavsiye de etmem, varsa Rezervasyon derhal iptal edin! Güvenlik açidan Fransa tamamen güvenilmez bir ülkedir!? yeni tatil destinasyonunuz Türkiye sizleri bekliyor, hem çok daha güvenli, hemide çok daha uygun! inanin, Fransa nin gidisatindan çok endiseliyiz :)) Fransa ya kesinlikle gitmemenizi tavsiye ediyoruz :)) Herkesi Türkiye ye davet ediyorum, Türkiye çok daha Güvenli hem çok daha Güzel bir ülkedir i Love You ☪ Türkiye ☪
    Cevapla
  • puhahaaa 2 yıl önce Şikayet Et
    tam kaos ve hırsızlık zamanı , sabaha kadar çok yer soyulur, bankaları kuyumcuları yağmalamaya ve soymaya hucummmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akaryakıtta tek fiyat uygulaması başladı!
Sebepsiz yere defalarca bıçakladı! Kuryelik yapan üniversite öğrencisini canice öldürdü