Karayılan videosunda dikkat çeken detay: Kolundaki binlerce liralık saat

PKK'nın elebaşı Murat Karayılan'ın son yayınlanan videosunda Türkiye'nin saldırıları karşısında örgütün yıkıma uğradığını adeta gözler önüne sererken, Karayılan'ın videosunda kolundaki saat dikkat çekti.

GİRİŞ 11.06.2021 16:32 GÜNCELLEME 11.06.2021 17:01
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Türkiye son dönemde koordineli olarak yürüttüğü istihbarat ve operasyon faaliyetleri ile PKK'yı adeta köşeye sıkıştırdı. Hemen her gün bir sözde sorumlunun etkisiz hale getirildiği operasyonlar sonrası Murat Karayılan bir video yayınlayarak bu duruma isyan etmişti.

PKK'yı aklamaya çalışan ifadelerle Türkiye'nin kendilerine sebepsiz yere saldırdığı söylemlerini yönelten Karayılan'ın konuşmalarının yanı sıra kolundaki saat de dikkat çekti. PKK'nın sözde liderinin koluna, bir markaya ait lüks saati taktığı görüldü.

PKK LİDERİNİN KOLUNDA LÜKS SAAT

PKK'nın lideri Murat Karayılan'ın son yayınlanan videosunda kolunda Omega marka ve Moonwatch ismiyle de bilinen Speedmaster model saat taktığı görüldü. Piyasada ikinci el fiyatının yaklaşık 50 bin tl'yi gördüğü saatin sıfırının değeri yaklaşık 100 bin liralara ulaşıyor. Saat ayrıca, meraklıları ve koleksiyonerleri için en gözde ve en özel saatlerden biri olarak biliniyor.

AY MİSYONUNDA KULLANILDI

ABD'nin uzay programı kapsamında ay misyonunda kullandığı saat, uzayda takılan ilk saat olma özelliğini taşırken saatin arkasında "The first watch worn on the Moon" (Ayda takılan ilk saat) ibaresi yer alıyor.

PKK liderleri, daha önce de dağ koşullarında oldukça lüks yaşamları ile gündeme gelmiş, pahalı markalı kıyafetler kullandığı ortaya çıkmıştı. Karayılan, Cemil Bayık gibi isimlerin lüks bir outdoor markası botları kullandığı da daha önce dikkat çekmişti.

PKK LİDERLERİNİN LÜKS YAŞAMI

PKK'nın üst düzey yöneticilerinin daha önce de gündeme gelen lüks sevdası, fakirlerin zorla alıkonulan çocukları mağaralarda yaşarken, kendilerinin yurt dışındaki varlıkları, yöneticilerinin çocuklarının Avrupa'da eğitim aldığı ortaya çıkmıştı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 62
  • Hsyn 2 yıl önce Şikayet Et
    Kolundaki saat kadar degerin yok hain
    Cevapla
  • perdeci 2 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı çok az kaldı sıra sana geldi alçak köpek senin leşinide akbabalar yiyecek merak etme yeterki kafanı bi delikten çıkar.sen kıvranıyorsun ama şimdi sana bay kemalde çare olamaz artık.Bitti senin işin.
    Cevapla
  • Ramazan37 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ölmesine engel değil. isterse abileri 10 milyon dolarlık saat taksın eninde sonunda siha nin hedefi olacak....
    Cevapla
  • ramazan şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet arkadaşlar murat kara yılan kılıçdaroğlunu yardıma çağrıyo bu başarı için türksilahlıkuvetlerini yürekten tebrikediyorum ömmetdin umudu ve ışığı yavaş yavaş aydınlanıyor güneş doğuyor
    Cevapla
  • YASİN 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ciğeri beş para etmezin yeter yaşadığı artık! sihalar göreve!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak