Ağızları açık kaldı, öve öve bitiremediler: Bu bir devrim!

Almanya'da yayın yapan Handelsblatt gazetesi, Türkiye'nin sahip olduğu silahlı insansız hava araçlarına (SİHA) ilişkin yayımladığı makalede, BAYKAR Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'dan övgüyle bahsetti.

Ağızları açık kaldı, öve öve bitiremediler: Bu bir devrim!
Ağızları açık kaldı, öve öve bitiremediler: Bu bir devrim!
GİRİŞ 16.06.2021 06:51 GÜNCELLEME 16.06.2021 07:01
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Makalede, "41 yaşındaki Türk girişimci Bayraktar, ülkesinin olası savaşlarda daha iyi kartlara sahip olmasını sağladı ve komşusu Rusya'yı kızdırmayı başardı." ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin insansız hava araçları (İHA) ve savunma sanayindeki alanındaki başarısı dünya basınında konuşulmaya devam ediyor.

Almanya'da yayın yapan Handelsblatt gazetesinde yer alan makalede Türkiye'nin SİHA ve İHA konusunda elde ettiği uluslararası güce değinildi.

"BAYRAKTAR, RUSYA'YI KIZDIRMAYI BAŞARDI"

Suriye, Libya ve son olarak da Dağlık Karabağ'da düzenlenen operasyonlarla adından sıkça söz ettiren SİHA'ların üreticisi Selçuk Bayraktar'dan övgüyle bahseden Handelsblatt, "41 yaşındaki Türk girişimci Bayraktar, ülkesinin olası savaşlarda daha iyi kartlara sahip olmasını sağladı ve komşusu olan Rusya’yı kızdırmayı başardı." görüşüne yer verdi.

"BAYRAKTAR TB2 BİR DEVRİM"

Bayraktar TB2'nin askeri alanda AK-47 tüfeği gibi bir "devrim" gerçekleştirdiğinin vurgulandığı makalede, "Rusya, Türk İHA’larının Ukrayna’nın doğusundaki durumu tersine çevirmesinden endişe ediyor." denildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 24
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk bayraktarın çok iyi korumalar eşliğinde olması lazım
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet büyüklerimiz dikkatlice koruyun ve desteklerinizi sürdürün. Bayraktar korunsun. İran'ın başına gelen bize olmasın. Ayrıca Sağolsun Sayın Cumhurbaşkanımız. Siyasi olarak destek olmasalar bu günleri asla göremezdik desem abartmış olmam.
    Cevapla
  • Mehmet Ünver 2 yıl önce Şikayet Et
    Bayraktar vatandaşımızın çok iyi korunmuş ve korunuyor olması gerekli . Umarım bu noktada devlet büyükleri öngörülü tedbirler almışlardır. Gizli servisler hedefi olmaması düşünülemez. Lütfen dikkat. Düşman her yerde.
    Cevapla
  • Trabzonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya kızdı da siz kızmadınız mı?....Her işiniz şeytanlık. ..Fitne ruhunuz. ...
    Cevapla
  • Gurbetçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz yolumuza devam onlar ruya görmeye devam etsin bu Ab ve Abd, maşallah benim güzel kardeşlerime başarılarınızın devamını dilerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı