Fransa bu kadını arıyor! Açtığı pankartla yarış darmadağın oldu

Fransa Bisiklet Turu’nun (Tour de France) cumartesi günü yapılan açılış etabında, açtığı pankart ile 50 bisikletçinin kaza geçirmesine yol açan seyirci aranıyor.

Fransa bu kadını arıyor! Açtığı pankartla yarış darmadağın oldu
Fransa bu kadını arıyor! Açtığı pankartla yarış darmadağın oldu
GİRİŞ 29.06.2021 07:39 GÜNCELLEME 29.06.2021 07:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dünyanın en prestijli bisiklet yarışı Fransa Bisiklet Turu’nun ilk gününde büyük bir kazaya neden olan kadın, bisikletçilerin düştüğünü gördükten sonra olay yerini terk etti ve halen bulunamadı. Tur organizatöründen yapılan açıklamada, kadın seyirci hakkında suç duyurusunda bulunulduğu kaydedildi.

Açıklamada “Yarışçıların güvenliğine özen gösterin! Televizyona çıkmak ya da fotoğraf çektirmek için her şeyi riske atmayın” ifadeleri yer aldı. Bu yıl, 108’incisi düzenlenen Fransa Bisiklet Turu, 21 etap sonunda 18 Temmuz Pazar günü Fransa’nın başkenti Paris’te son bulacak.

PANKARTTA YAZAN YAZI

Dünyanın en prestijli bisiklet turunun ilk etabında elindeki pankartla televizyona çıkma isteği taşıyan kadının pankartında "Allez Opi-Omi" mesajı yazıyordu. Mesajın anlamı ise "Haydi dede, büyükanne".

Kaza sonrası Fransa Bisiklet Turu'nun resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada "Yarışçıların güvenliğine özen gösterin! Televizyona çıkmak ya da fotoğraf çektirmek için her şeyi riske atmayın" ifadeleri yer aldı.

YARIŞI İZLEYEN ANNE, ÇOCUĞUNUN HAYATINI SON ANDA KURTARDI

Kazanın olduğu sırada yolun kenarında belirli bir mesafeden çocuğuyla birlikte yarışı takip eden bir kadın, zincirleme kaza sonucunda bisikletlerin oldukları bölgeye kadar savrulmasında yaptığı hareketle gündem oldu. Elinde telefonuyla yarışı çeken kadın, kaza sonrası yarışçıların ve bisikletlerin önündeki çocuğuna doğru geldiğini fark edip çocuğunu tek eliyle tehlikeden kurtardı. Bu anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

YORUMLAR 7
  • Erpınar 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtatoğlu da böyle yapıyor, yalanlarla ortalığı savaş alanına döndürüyor, sonra da ortalıktan kayboluyor.
    Cevapla
  • Ahmet42 2 yıl önce Şikayet Et
    Zıpkın gibi delikanlilari babannene benzettin. Görev tamam, kaçabilirsin :-)
    Cevapla
  • Mutlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de o anne sorumsuz olur. Fransa da hayat kurtaran...
    Cevapla
  • Asım 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar bisikletlinin anı anda yarışması zaten doğru değil. Herhangi bir sebepten birisi düşse olacağı zaten bu.
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    hakkaten mi
    Cevapla
  • bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var, yola baksınlar, bu tür şeyler hep olur, binlerce seyirci var hepsinin ellerini bağlayıp ağızlarını bantlayacak değilsiniz herhalde
    Cevapla
  • Balık Lama 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence trt haber in konuyla ilgili videosunu seyretmelisin. Olay tahmin ettiğinden çok öte. Kadın pankartı açmak için kenardan yola iniyor bisikletliler geçerken. Sonrası domino
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da gönderilecek yabancılar belli oldu!
İsrailli bakan Orit Strock'tan hükümeti devirme tehdidi