PKK kanalını Türk kanalı diye hastanede izletiyorlar

PKK/KCK terör örgütünün sözde yöneticilerinin yoğun olarak propaganda yaptığı PKK'nın yayın organı Medya Haber TV, Almanya'da bir hastanede "Türk" kanalı olarak listeye dahil edildi.

PKK kanalını Türk kanalı diye hastanede izletiyorlar
PKK kanalını Türk kanalı diye hastanede izletiyorlar
GİRİŞ 30.06.2021 16:24 GÜNCELLEME 30.06.2021 16:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Almanya'da bir hastanede televizyon kanalları listesine, PKK'nın yayın organı Medya Haber TV, "Türk" kanalı olarak eklendi.

Yeni Şafak'ın haberine göre; hastane odasından çekilen bir karede, terör örgütü PKK'nın sözde yöneticisi Mustafa Karasu'nun görüntüleri yer alıyor.

 PKK elebaşı Mustafa Karasu'dan muhalefet itirafı! PKK elebaşı Mustafa Karasu'dan muhalefet itirafı!

Söz konusu videoda, PKK elebaşı Mustafa Karasu "HDP olmasaydı CHP'den Saadet'e kadar hiçbiri ayakta kalamazdı. Kılıçdaroğlu'na ve Akşener'e saldırıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Terör propagandası amacıyla kurulan Medya Haber TV'de, PKK'nın sözde üst düzey yöneticisi Duran Kalkan, KCK'nın sözde yürütme konseyi üyesi Zübeyir Aydar, KJK sözde koordinasyon üyesi Zerin Ruken gibi çok sayıda teröriste sık sık yer veriliyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 6
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    ha pkk kanali ha chp kanali hic fark yok bir de ona bakin orda ayni hainler var
    Cevapla
  • ☪ Kürdüm ☪ 2 yıl önce Şikayet Et
    hala anlayamadınız' mi ! orasi hastane değil, orasi Terorist Fabrikasi !!! "Genetiği değiştirilmiş organizma" (GDO) üretim merkezidir, Alman Literatüründe orasi Tımarhane olarak geçiyor !!!! ....Hainlik ve Filtrasyon uzmani Fabrikatör FETÖ, hainlige elverişli beyinlere DNA'lara enjeksyon methodolojisiyle Terorist bakterisi enfiltre ediliyor, üretim bandin sonunda da 'Pekaka isimli zombi lere Lagim farelerine dönüştürülüyorlar, yani orasi FETÖ-Land versiyon Terorist üretim Fabrikasi !!!
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi de bu pkk itleri ve onun destekçileri ve takipçileri nasıl bir karaktere gurura sahipler ki kendi televizyonlarını Türk televizyonu olarak izliyorlar. Bunlar sözde safkan kürt değiller mi? Bir Türk görseler başı boş it sürüsü gibi toplanıp hırlıyorlar da, izledikleri televizyonun Türk televizyonu adı altında görüntü vermesini nasıl kabul ediyorlar?
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sunlara bak insana benzememiyor mahluklari Alin almanlarin olsun
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    PKK küfür milletlerin paralı askerleri . Her şey açık beyan ortaya çıktı. Hep dedim yine diyorum Almanya düşman ülke. Osmanlı müfreze yani özel timlerinin yok edilmesi görevini yapmıştır. Artı Alman subaylar ne haltlar çevirdi iyice araştırılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?