Tatil için Afganistan'a giden genç kabusu yaşadı

Tatil için Afganistan'a giden İngiliz öğrenci Taliban'ın 10 gün içinde tüm ülkeyi ele geçirmesi sonrası oluşan kaosun ortasında kaldı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan 22 yaşındaki öğrenci yaşadıklarını anlattı.

Tatil için Afganistan'a giden genç kabusu yaşadı
Tatil için Afganistan'a giden genç kabusu yaşadı
GİRİŞ 16.08.2021 15:26 GÜNCELLEME 16.08.2021 15:26

Afganistan’a tatile giden 22 yaşındaki İngiliz öğrenci ise tabiri caizse tüm bu gelişmelerin göbeğinde kendisini buldu ve hayatının şokunu yaşadı.

"Ziyaret edilmesi en tehlikeli ülkeleri" araştırdıktan sonra Afganistan'a gitme kararı aldığını belirten Miles Routledge, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

The Mirror'da yer alan habere göre, İngiliz öğrenci tahliye edilmesinin haftalar sürebileceğinin altını çizdi.

Fizik öğrencisi Miles, ortalama bir Afgan vatandaşına kıyasla "rahat" olduğunu yineledi.

Miles Taliban militanları tarafından çevrildiğini ve hayatta kalmak için Gallerli olduğunu söylediğini de iddia etti.

İngiliz öğrenci "Ziyaret edilmesi en tehlikeli ülkeler" turu kapsamında Çernobil'i de ziyaret etmişti.

YORUMLAR 19
  • TOPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir batılı öğrenci dünyayı gezebiliyorken, bizim gariban çocuklarımız memleketlerine gidemiyor. Ne hazin bir durum.
    Cevapla
  • neco 5 yıl önce Şikayet Et
    ajan....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fed faiz kararını açıkladı
Hatay’da hafriyat kamyonunun altında ezilen motosikletli hayatını kaybetti