İsrail ordusundan Gazze sınırındaki gösteriye gerçek mermiyle müdahale

İsrail ordusu, Gazze sınırında gösteri düzenleyen Filistinlileri dağıtmak için gerçek mermiyle müdahale etti. Müdahale sonucu yaralananlar olduğu duyuruldu.

İsrail ordusundan Gazze sınırındaki gösteriye gerçek mermiyle müdahale
İsrail ordusundan Gazze sınırındaki gösteriye gerçek mermiyle müdahale
GİRİŞ 25.08.2021 21:56 GÜNCELLEME 25.08.2021 21:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Filistin Ulusal ve İslami Güçler Komitesinin çağrısı üzerine yüzlerce kişi, "İsrail'in uyguladığı abluka ve Gazze'nin yeniden inşası dosyasını oyalamasını" protesto için İsrail sınırında düzenlenen gösteriye katıldı.

Görgü tanıklarından ve sağlık çalışanlarından alınan bilgiye göre İsrail güçleri, gösteriye gerçek mermi ve göz yaşartıcı gazla müdahale etti.

ÇOK SAYIDA KİŞİ ETKİLENDİ

Göstericilerden birkaçının gerçek mermiyle yaralandığı, çok sayıda kişinin göz yaşartıcı gazdan etkilendiği kaydedildi.

Yedioth Ahronoth gazetesinin haberinde ise sınırda düzenlenen gösteriye yaklaşık bin Filistinlinin katıldığı belirtildi.

Haberde, İsrail ordusunun sınırdaki tel örgüye yaklaşan Filistinli göstericileri dağıtmak için plastik mermi ve göz yaşartıcı gaz kullandığı ifade edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Yeni selahaddin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey israil işgalci katil siyonist..! Belli bur süre daha zulmünüze devam edin, pek yakındır size gerçek mermilerle müdahale edeceğimiz günler ve asla merhamet edilemeyecek, aşağılıklar olarak cehenneme zümera olacaksınız..! Tarih boyunca size Allah cc. ne zaman nimet verdi, güç verdiyse herdefasinda nankörlük edip,zalimleştiniz...! Yeriniz inşaallah ebedii cehennemdir..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması