Kovid-19 biyolojik silah mı? ABD istihbaratı raporu paylaştı

ABD istihbaratı, 90 günlük araştırmaları sonucu hazırladıkları raporda Kovid-19'un kökenine karşı ortak bir sonuca ulaşamadıklarını ancak virüsün biyolojik silah olarak geliştirildiğine inanılmadığını vurguladı.

Kovid-19 biyolojik silah mı? ABD istihbaratı raporu paylaştı
Kovid-19 biyolojik silah mı? ABD istihbaratı raporu paylaştı
GİRİŞ 28.08.2021 00:40 GÜNCELLEME 28.08.2021 00:41
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

ABD istihbaratı, Başkan Joe Biden'ın talimatı üzerine 90 günlük araştırmaları sonucu hazırladıkları raporda Kovid-19'un kökenine karşı ortak bir sonuca ulaşamadıklarını ancak virüsün biyolojik silah olarak geliştirildiğine inanılmadığını vurguladı.

ABD istihbarat ajansları, 90 günlük incelemelerinin ardından ABD Başkanı Joe Biden'a sundukları ve Kovid-19'un kökenini araştırdıkları raporun bir bölümünü kamuoyu ile paylaştı.

İstihbarat ajanlarının Kovid-19'un kaynağına ilişkin henüz ortak bir kanıya varamadığına işaret edilen raporda, ABD İstihbarat Topluluğunun 4 üyesinin virüsün bir hayvandan insana geçtiğine dair inancının az olduğu belirtildi. Öte yandan beşinci bir ajansın da ilk insan enfeksiyonunun bir laboratuvarda başladığına dair orta derecede ikna olduğu vurgulandı.

Raporda, tüm istihbarat kurumlarının virüsün biyolojik silah olarak geliştirildiğine inanmadığının altı çizildi.

Çin'in ABD ve uluslararası toplumla virüsün kökenine yönelik araştırmalar konusunda tam koordinasyona geçmemesinin önlerindeki en büyük engel olduğu vurgulandı.

BIDEN'DAN AÇIKLAMA!

Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden, yaptığı yazılı açıklamada, istihbarat kurumlarının kendisine rapora ilişkin detaylı bir brifing verdiğini kaydetti.

ABD'de yüz binlerce insanın hayatına mal olan Kovid-19'un kökeni bulunana kadar rahat uyku uyumayacaklarını belirten Biden, Çin'in tavrının virüsün kökeninin bulunmamasındaki en büyük etken olduğunu kaydetti.

BIDEN RAPOR İSTEMİŞTİ

ABD Başkanı Joe Biden 26 Mayıs'ta yaptığı yazılı açıklamada mart ayında istihbarattan Kovid-19'un kökenini araştırmalarını istediğini ve bu raporu ay başında eline aldığını bildirmişti.

Biden açıklamasında, "İstihbarat Topluluğundan, bizi kesin bir sonuca daha da yakınlaştıracak bilgileri toplama ve analiz etme çabalarını iki katına çıkarmalarını ve bunu bana 90 gün içinde rapor etmelerini istedim." ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR 58
  • NİYAZİ KARACA 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerini temize çıkarma raporu.
    Cevapla
  • napim 2 yıl önce Şikayet Et
    virüsü bilmemde aşı asıl biyolojik silâh
    Cevapla
  • FARKINDAYIZ 2 yıl önce Şikayet Et
    şeytani küreselcilerin adamı olan Biden Kovid-19'u aklamak, Trump ve taraftarlarını alçaltmak için CIA'yı kullanarak böyle bir hamle yaptı. Yani bu açıklamanın şeytani bir biçimde gerçeklerin üzerini örtme gayreti olduğunun farkındayız.
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Dogada hic bir Virüs 4 Molekülden olusmaz olusamaz yaradilisa aykiri , fizige aykiri . Kovid ise 4 molekülden olusuyor bu su anlama geliyor insanlar tarafindan Labaratuvarda üretilmis. Wuhan daki Labaratuvari kuran Fransa , biraz daha arastirirsan Rothschild cikiyor isin icinden. Bazi yapilan asilarin icinde canli Virüsler bulundu , bir insana canli virüs enyekte etmek yasaktir. Kullanilan asilar insanlarin DNA sini degistiriyor mutasyona ugratiyor. Asi yaptirsan bir dert yaptirmasan bir dert. Bu pisligin 2030a kadar süreceginden bahsediyorlar. Allah sonumuzu hayir eylesin.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Elektromanyetik frekanslar yayan baz istasyonları, uydular, telefonlar, kablosuz iletişim araçlarının çoğalmasıyla ve frekanslarının giderek yükseltilmesiyle birlikte yeni tip virüslerin çıktığı ve hızla değiştiği görülüyor (Zoraki Mutasyon). 5G ve üzeri frekanslarda değişimin hızlanacağından emin olabilirsiniz. Uzaya yerleştirilen binlerce uydu ile dünya büyük bir mikrodalga fırını haline gelecek ve buna ayak uyduramayan bedenleri kaybedeceğiz. Geriye, yüksek elektromanyetik frekanslara uyum sağlamış ve bu mikrodalga fırın içinde tamamen kontrol edilebilir şekilde yaşayabilen az sayıdaki bedenler kalacak. Devletler bu gidişi durdurmak yerine insanları böyle bir geleceğe taşımaya çalışıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti