Almanya'da felaketin üzerinden 45 gün geçmesine rağmen şaşırtan açıklama: Aylar sürebilir!

Almanya'daki sel felaketinin üzerinden 45 gün geçmesine rağmen 20 bin hanede hala telefon bağlantısı olmadığı bildirildi. Ayrıca 2 eyaletteki afet bölgelerinde de insanların 1 yıl boyunca trafik kısıtlamalarına hazır olması istendi.

Almanya'da felaketin üzerinden 45 gün geçmesine rağmen şaşırtan açıklama: Aylar sürebilir!
Almanya'da felaketin üzerinden 45 gün geçmesine rağmen şaşırtan açıklama: Aylar sürebilir!
GİRİŞ 30.08.2021 18:32 GÜNCELLEME 30.08.2021 20:55
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Alman telekom şirketi Deutsche Telekom'un Üst Yöneticisi (CEO) Walter Goldenits, sel felaketine ilişkin gazetecilere değerlendirmede bulundu.

"DEĞİŞTİRMEK AYLAR ALABİLİR"

Goldenits, Kuzey Ren Vestfalya ve Rheinland Pfalz eyaletlerinde 15 Temmuz'da meydana gelen sel felaketinin üzerinden 45 gün geçmesine karşın bölgede 20 bin hanede telefon bağlantısının halen sağlanamadığını belirterek, "Bunu değiştirmek (tekrar telefon bağlamak) aylar alacak" ifadesini kullandı.

Deutsche Telekom'dan yapılan açıklamada da sel bölgesindeki telefon altyapısının kötü bir şekilde tahrip olduğu, bazı yerlerde altyapının tamamen yeniden inşa edilmesi gerektiği kaydedildi.

Sel bölgesinde sabit telefon hattı bağlantılarının yaklaşık yüzde 80'inin tekrar sağlandığı belirtilen açıklamada, 20 bin hanenin telefon bağlantısı için de mobil iletişim yoluyla alternatif çözümler üzerinde çalışıldığı aktarıldı.

Bu arada, 15 Temmuz'da meydana gelen sel felaketinde, afet bölgelerinin tamamında tüm cep telefonu şebekelerinin tekrar devreye alınabilmesi yaklaşık 2 hafta sürmüştü.

TRAFİK KISITLAMALARI 1 YIL SÜREBİLİR

Öte yandan, Kuzey Ren Vestfalya ve Rheinland Pfalz eyaletlerinde, afet bölgelerindeki otoyolların tamiri devam edeceği için insanların yaklaşık bir yıl boyunca trafik kısıtlamalarına hazırlıklı olması istendi.

YORUMLAR 85
  • Suad 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamların bir bildiği vardır belki. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. plan proje etüd ediyorlardır.
    Cevapla
  • Timucin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim basında ara sıra bu haberle millete gaz veriyor. Ne olursa olsun adamların alın gücü bizden 10 kat fazla boşa laf ebeliği yapmayın. Devlet bizim türkiye bizim ama acı gerçek bu ürettiğimiz sıha ve benzeri seyler dışında aklı basında ne var .Allaha şükür sonunda yapabildik. Yediğimiz ve yaptığımız aşıların çoğunun bildiğimiz yumurtası Hamburgdan geliyor haberiniz olsun.
    Cevapla
  • Tayyip 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce Türkiye'yi büyük harf ile yaz ondan sonra gel almanya hayranlığı yap. Siz bu kafayla daha çok alt seviyelerde olmaya alışırsınız yeterki onların karizması çizilmesin değil mi. Sen daha kendinin kim olduğunu bilmiyorsun onun için bize akıl verme hakkında yok.
    Cevapla
  • Guaidoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Almanlarda alim gücü bitti. Bir bereket gitti, iki avro milletin varligini yariladi. Almanlar fakir yasar söylemez yeterki vatan ayakta dursun. Bizde ilk önce ben sonra akraba sonra devlet. Batmis bitmis kimin umrunda. Bunu nerden anliyoruz cünkü herseyi devletten bekliyoruz. Almanya da sel oldu devlet yok ortalikta.
    Cevapla
  • memo 76 2 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki nankörler görürlermi acaba görmezler bizim devlet depremde yıkılan şehirleri bir yılda sıfırdan yapıyor adamlar bir yılda selin verdiği zararı gideremiyor
    Cevapla
  • Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim insanımız çok nankör. Devlet halkın belirttiği zararları ödüyor. Ama halk 3 liralık zararını 50 lira diye beyan ediyor. RABBİM bizlere hidayet versin
    Cevapla
  • Demedi deme 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz gidelim avrupaya bos bırakmaya gelmez yoksa hazır bekliyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi