ABD'de aşı karşıtı mitinglerin organizatörü Caleb Wallace koronavirüsten öldü

ABD'de Kovid-19 önlemleri ve aşı karşıtı "özgürlük" mitinginin organizatörlüğünü yapan Caleb Wallace, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

ABD'de aşı karşıtı mitinglerin organizatörü Caleb Wallace koronavirüsten öldü
ABD'de aşı karşıtı mitinglerin organizatörü Caleb Wallace koronavirüsten öldü
GİRİŞ 31.08.2021 11:27 GÜNCELLEME 31.08.2021 11:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

ABD basınındaki haberlerde, ülkenin Texas eyaletinde düzenlenen salgın önlemleri karşıtı mitingleri organize eden 30 yaşındaki Wallace'ın 26 Temmuz'da Kovid-19 belirtileri gösterdiği kaydedildi.

ABD'de Kovid-19 önlemleri karşıtı mitinglerin organizatörü 30 yaşındaki Wallace Kovid-19'dan öldü

Başta test yaptırmayı reddeden Wallace'ın daha sonra kaldırıldığı hastanede yaklaşık bir aydır Kovid-19 tedavisi gördüğü belirtildi.

Haftalardır solunum cihazına bağlı olarak yaşayan Wallace'ın bilincinin 8 Ağustos'tan itibaren kapalı olduğu ifade edildi. 3 çocuğu bulunan ve eşi 4'üncü çocuklarına hamile olan Wallace'ın cumartesi günü hayatını kaybettiği açıklandı.

ABD'de Kovid-19 önlemleri karşıtı mitinglerin organizatörü 30 yaşındaki Wallace Kovid-19'dan öldü

Wallace, aşı ve maske gibi Kovid-19 salgınıyla mücadele için alınan önlemlere karşı "özgürlük" protestolarını düzenleyen "San Angelo Özgürlük Muhafızları" grubunun kurucularındandı.

Bu arada Wallace, aşı zorunluluğunun anayasal haklara karşı olduğunu savunuyordu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Özgür iradesi aşı olmamış. Özgür iradesi ile ölmüş. Mutlu sonlar artıyor.
    Cevapla
  • Kim bilir 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke hastaneye yatmasaydı, o tedavi protokolünde çoğu insan ölür. Karliam yapılıyor ilaçlarla sonrada covid den öldü deniyor.Peki otopsi yapıldı mı, nasıl tespit ediliyor bu ölümler, dr görüşü...
    Cevapla
  • somesto 2 yıl önce Şikayet Et
    Yatan kişinin sağ kolu dövmeli diğerinde dövme yok muhtemelen aynı kişi değiller
    Cevapla
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel işte özgürce ölmüş. hiç olmazsa başkalarına zarar veremez artık.
    Cevapla
  • Sevmiyorum sizi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani Resim de tam olmus korku salmak insanlara, Adami bilerek öldürmüş ler iste ortada ne hikmetse tam da Aşi karşiti Organizetör birisi , bu iş eski den Avrupa da bir gelenek varmiş Cümle aleme örnek olsun diye ceza hükmü alanlar merkez Meydanlarda dar ağacina asarlarmiş Dünya saglik örgütü dedigimiz kuruluş dünya 5 büyük tür den bile kuvetliymiş hic bas komutan veya dünyanin en diktatör başkani bile karşilik veremiyor Dünya halklari resmen esir alinmiş durumda Allah sonumuzu hayir etsin,kimsede kendini guven de sanmasin simdi ben aşi oldum dabana birsey olmaz diye İsteseler sizi de bu tablodaki Resimdeki Adam gibi Delta yapti diye indiriler Merak etmeyin.
    Cevapla
  • yalansız 2 yıl önce Şikayet Et
    ooo kafa olmuş bir milyon.en komünist en fasist ülkeler liderler bile önlem aliyor niye acaba.dunyayi karsisina alabilecek ülkeler covidi karsisina alamıyor düşün neden
    Cevapla
  • Aşı olmak YAŞATIR 2 yıl önce Şikayet Et
    Komplocusun ve aklın kirada. Bu sovyet tarzı komploloerı halka empoze edeceğinize açın bir kaç makale okuyun. Asıl korkuyu siz aşı karşıtları millete pompalıyorsunuz. Elinizde bir tane delil yok ama milyon tane lafınız ve itirazınız var. Galiba bu aşı karşıtlarının hepsi koronadan ölünce millet bunların dır dırl'arın kurtulmuş olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?