Fil önce hortumuyla vurdu, sonra ayaklarıyla ezdi

Tayland'da File yemek vermek için yaklaşan adam, önce filden gelen hortum darbesiyle geriye doğru savruldu ardından da filin üzerinden geçmesiyle birlikte acı şekilde can verdi.

Fil önce hortumuyla vurdu, sonra ayaklarıyla ezdi
Fil önce hortumuyla vurdu, sonra ayaklarıyla ezdi
GİRİŞ 11.09.2021 13:52 GÜNCELLEME 11.09.2021 13:52

Tayland'ın Pak Chong şehrinde yaşayan 55 yaşındaki Rachan Theerapittayatrakul isimli adam, yol kenarında gördüğü file yemek vermek isterken canından oldu. Aracıyla ilerlediği sırada yol kenarında bağlanmış şekilde duran fili gören adam, aracını durdurarak file şeker kamışı vermek istedi.

HORTUM DARBESİYLE HAVAYA SAVRULDU

Theerapittayatrakul, tam yemeği koymak için eğildiği sırada filden gelen hortum darbesiyle birlikte geriye savruluyor. Ancak feci görüntünün devamı yok. Çünkü videonun devamında talihsiz adam acılar içerisinde ölüyor. Bu anlar, tehlikeli olduğu gerekçesiyle videodan çıkarılmış.

FİLİN SAHİBİ DE KONUŞTU

Filinin karıştığı olayın ardından fil sahibi de açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki Taylandlı adam, fili sık sık turistlerin binmesi için aynı bölgeye getirdiğini ve ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını söyledi. Fil sahibi, hayvanın genelde agresif tavırlar sergilemediğini ifade etti.

NOT: EZİLME GÖRÜNTÜLERİNİ YAYIN POLİTİKASI NEDENİYLE YAYINLAYAMIYORUZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü