ABD'de avukat milyon dolarlık sigorta parası için kiralık katil tuttu!

ABD'de 3 ay önce oğlunun ve karısının cansız bedenlerini bulan ünlü bir avukat, hayatta olan bir başka oğlunun 10 milyon dolarlık hayat sigortası parasını alması için kendisine kiralık katil tuttu.

ABD'de avukat milyon dolarlık sigorta parası için kiralık katil tuttu!
ABD'de avukat milyon dolarlık sigorta parası için kiralık katil tuttu!
GİRİŞ 16.09.2021 14:29 GÜNCELLEME 16.09.2021 15:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD'de akılalmaz bir olay meydana geldi. Ülkenin en ünlü avukatlarından biri olan Alex Murdaugh, sigortadan 10 milyon dolarlık ödeme alabilmek için kendini kiralık bir katile vurdurmaya karar verdi.

Polis, kiralık katil Curtis Edward Smith'in, 4 Eylül tarihinde avukat Alex Murdaugh'u Hampton County'deki ıssız bir otoyolda vurduğunu duyurdu. 61 yaşındaki tetikçi Smith, intihara yardım, darp ve ateşli silah bulundurma, sigorta dolandırıcılığı, uyuşturucu dağıtımı ve bulundurmakla suçlandı.

KURŞUN KAFASINI SIYIRDI

Polisler, tetikçi Smith'in avukat Murdaugh'a bir el ateş ettiğini ancak kurşunun avukatın kafasını sıyırdığını açıkladı. Olayın ardından avukat, birkaç gün hastanede kaldı ve suçlanmadı. Fakat Smith'e yönelik suçlama belgelerinde ''eş sanık'' olarak tanımlanıyor. Yetkililer ise avukatın kendi ölümünü planladığını kabul ettiğini söyledi.

Avukat, olaydan birkaç gün sonra uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyona girdiğini duyurmu, ailesinden ve meslektaşlarından özür dilemişti. Avukat açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Eşimin ve oğlumun öldürülmesi hayatımda inanılmaz zor bir döneme neden oldu. Gerçekten pişman olduğum birçok karar verdim.''

EŞİ VE OĞLUNUN ÖLÜMÜ ÇÖZÜLEMEDİ

Öte yandan, avukatın 52 yaşındaki eşi Maggie Murdaugh ve 22 yaşındaki oğlu Paul Murdaugh'un 7 Haziran'da öldürülmesi olayı hala çözülemedi. Murdaugh, karısının ve oğlunun cesetlerini Colleton County'deki evlerinde buldu. İkisi de defalarca vurulmuştu.

Yaşanan bu olayların ardından eşinin ve oğlunun öldürülmesi, avukatın vurulmasıyla 2019'daki tekne kazasını ve Temmuz 2015'teki soruşturmayı engellemeye çalışıp çalışmadığı araştırılıyor.

OĞLU CİNAYETLE YARGILANIYORDU

Avukatın oğlu üniversite öğrencisi Paul Murdaugh, öldürüldüğü dönemde sarhoş bir şekilde bir tekneye çarpıp Mallory Beach adlı birisini öldürmekten yargılanıyordu. Cinayetler ayrıca, Murdaugh'un evinden 15 kilometre uzakta bir yolda cesedi bulunan 19 yaşındaki Stephen Smith'in 2015’teki ölümüyle ilgili de tekrar soruşturma açılmasına yol açtı.

Murdaugh'un babası, büyükbabası ve büyük büyükbabası, 80 yıldan fazla bir süre bölgede avukatlık yaptı ve diğer aile üyeleri, bölgedeki önde gelen sivil avukatlardı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Bettercaulsaul 2 yıl önce Şikayet Et
    Saul goodman
    Cevapla
  • kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    bu cinayeti çözmemiz lazım. ben bahçivandan şüpheleniyorum.......
    Cevapla
  • suluelma 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapma kardeş adam suçsuz olabilir.Bence arada kadının şöförü olabilir.Kocasını öldürecekken yanlışlıkla çocuğunu öldürmş olabilir.Evet evet bence katil şöförü..
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    bursada mobilya ve yatak fabrikası olan A.G. fabrikada eski değersiz mobilyaları paketletmiş faturalarıda kesip sanki sipariş varmış gibi göstermiş su bastı mobilyalar şişti kabardı diyerek rapor tutturmuş 4 milyon sigortadan para almış yıllar sonra kolon kanserine yakalandı çünkü yediği haram para organlarından çıktı özellikle yemek yediği bağırsaklarından patlak verdi. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    karısıyla oğlunu sigortadan para almak için adam kendi öldürtmesin şimdide kendini öldürttüp öbür oğluna miras bırakmış vay be babaya bak evladına az miras bıraktım diye gurur yapmış baba dediğin böyle olur.
    Cevapla
  • Yinemi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ailece pisliğe batmişlar gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir