Son dakika Rusya'da silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberine göre, Rusya'nın Sibirya bölgesinde bulunan bir üniversitede silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu açıklandı.

GİRİŞ 20.09.2021 10:02 GÜNCELLEME 20.09.2021 16:48
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Son dakika haberine göre, Rusya'nın Sibirya bölgesinde bulunan Perm Üniversitesi'ne silahlarla saldırı gerçekleştirildi.

ÜNİVERSİTEYE POMPALI TÜFEKLİ BASKIN

Üniversiteyi pompalı tüfek ile basan bir kişi, binaya rasgele ateş açtı. O anlarda büyük panik yaşanan üniversiteler binanın katlarından atlayarak canlarını kurtarmaya çalıştı. Bazı öğrenci ve öğretmenlerin sınıflarda saklandığı ifade edildi.

TASS haber ajansının aktardığı bilgiye göre binaya açılan ateş sonucu ölü ve yaralıların olduğu belirtilrdi. İçişleri bakanlığı saldırganın yakalandığını duyurdu. Saldırganın 18 yaşındaki Timur Bekmansurov olduğu belirtildi.

ÖLÜ SAYISI 8'E YÜKSELDİ

Rusya Soruşturma Komitesi, Perm Üniversitesi’ndeki silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 8’e yükseldiğini duyurulurken, yaralı sayısının ise 6 olduğu açıklandı. Yakalandığı açıklanan saldırganın vurularak etkisiz hale getirildiği belirtildi.

TÜRKİYE'DEN SALDIRIYA KINAMA

Dışişlerinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Rusya Federasyonu’nda Perm Devlet Üniversitesi’nde bugün (20 Eylül) yaşanan ve sekiz kişinin ölümüne, birçok kişinin de yaralanmasına neden olan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Hayatlarını kaybedenlerin ailelerine ve Rus halkına taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. 

YORUMLAR 20
  • ŞARKIŞLALI 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha beter olun.Ettiklerinizin karşılığını alıyorsunuz.
    Cevapla
  • Fehmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Herne olursa olsun bu toplu katliami kiniyoruz
    Cevapla
  • Duran 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi tezgahı bu. Suriye meselesi...
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın bunu cocuklar
    Cevapla
  • Urfa/halep 2 yıl önce Şikayet Et
    İdlib gerginliği azaltma bölgesinde huzurun tesisi için canla başla görev yapan askerimizi haince şehit edenleri destekleyen rusya da bu tür olaylar artarak devam edecek temennim..! Çünkü alma mazlumun ahını..çıkar aheste aheste...! Hain rusya...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor