Elon Musk'tan Biden'a tepki: Hala uyuyor

SpaceX'in kurucusu Elon Musk, şirketinin gerçekleştirdiği astronotsuz ilk uzay seyahatine ABD Başkanı Joe Biden'ın sessiz kalmasına tepki gösterdi. Trump'ın kullandığı "Uykucu Joe" lakabına atıfta bulundu ve "Biden hala uyuyor" dedi.

Elon Musk'tan Biden'a tepki: Hala uyuyor
Elon Musk'tan Biden'a tepki: Hala uyuyor
GİRİŞ 21.09.2021 17:05 GÜNCELLEME 21.09.2021 17:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Amerikan, roket, uydu ve uzay mekiği üreticisi SpaceX'in kurucusu Elon Musk, ABD Başkanı Joe Biden'a twitter hesabından tepki gösterdi.

Bir takipçisi Musk'a, SpaceX'in astronotsuz ilk uzay aracıyla gerçekleştirdiği başarılı uçuşun ABD Başkanı tarafından neden tebrik edilmediğini sordu.

BİDEN HALA UYUYOR

Musk da eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 2020 seçimlerinde Biden için kullandığı "Uykucu Joe" lakabına göndermede bulunarak, "Biden hala uyuyor." dedi.

SpaceX, uzay yolculuğu tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, içinde astronot olmayan ve tamamı sivillerden oluşan 4 kişiyi taşıyan roketi uzaya göndermişti.

"Esinlenme4" misyonu kapsamında dünya yörüngesinde 3 gün geçiren ekip pazar günü dünyaya dönmüştü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    Elon Musk zengin fakat, ahlâk yönünden büyük çöküntü içinde olan uyuşturucu kullanarak toplumda kötü örnek olan bu kişi ile ilgili haberler bence yapılmamalı.
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Gördün mü ? birlikte mi yaşiyordun ? Adam otobüs gönderir gibi uzaya araç gönderiyor sen şöförsüz otobüs yap da sonra eleştir …? Ulan bu adami bile eleştirebiliyorsun çabına bakmadan valla sizden korkulur
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Olayı tam anlamak lazım
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    Elon Musku bir sonraki secimde Abd Başkanı olarak görmek isteriz çılgın adam yahu( biden uyku modunda tespit yerinde olmus)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!