ABD ve İsrail'den gizli İran görüşmesi!

ABD ile İsrail'in, İran ile yapılan nükleer müzakerelerin başarısızlıkla sonuçlanması halinde olası "B planını" gizlice görüştüğü bildirildi.

ABD ve İsrail'den gizli İran görüşmesi!
ABD ve İsrail'den gizli İran görüşmesi!
GİRİŞ 23.09.2021 03:10 GÜNCELLEME 23.09.2021 03:13
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Wala News haber sitesinde yayınlanan haberde, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile İsrailli mevkidaşı Eyal Hulata'nın geçen hafta telekonferans aracılığıyla görüştüğü belirtildi.

'B PLANI' ELE ALINDI!

Görüşmede, İran ile yürütülen nükleer müzakerelerin sonuçsuz kalması halinde olası "B planının" ele alındığı ifade edildi. Haberde, ABD tarafının, İran ile nükleer müzakerelere yeniden başlanılmaması halinde Washington'un Tahran'a yönelik ilave yaptırımlar uygulayacağını vurguladığı kaydedildi.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, yeni tur nükleer müzakerelerin gelecek "birkaç hafta" içinde Avusturya'nın başkenti Viyana'da yeniden başlayacağını duyurmuştu.

İran ile P5+1 olarak adlandırılan ABD, Rusya, Fransa, İngiltere, Çin ve Almanya arasında 2015'te nükleer anlaşma imzalanmış ancak eski ABD Başkanı Donald Trump 2018'de bu anlaşmadan çekilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • Kürşat 2 yıl önce Şikayet Et
    İran onların Arka bahçesi! Yıllardır vuracaklar ee eee eeee bebek eee!
    Cevapla
  • Delinin biri 2 yıl önce Şikayet Et
    ben iranı islam dünyasının bir parçası olarak görmüyorum yemende hursileri Lübnan ve Suriye de Hizbullah'ı Karabağ savaşında Ermenileri destekleme adına döktüğü Müslüman kanında boğulacak inşallah
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Umarım yıllardır NATO şemsiyesi altında emperyalizmin (ABD ?) "güneydoğuya çöreklenmesi" projesine dönmez bu işler. Yıllardır "İncirlik bizim kontrolümüzdedir" derken emperyalizmin sadece İncirlikten ne dolaplar çevirdiği gözlerimizin önündeyken!!?Umarım Nasrettin Hoca attan düşmüş "--Ben zaten inecektim" haline dönmez bu işler...
    Cevapla
  • Anil25 2 yıl önce Şikayet Et
    Eninde sonunda Iran bombayi patlatip bir gun 10-15 tane nukleer fuzeyi firlatip deneme diye acik acik dunyaya duyuracaktir
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Irakta Suriyede Libyada Aganistanda kana doymadılar er geç ilahi Adalet var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez