Biden'dan flaş 3. doz aşı kararı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ocak ve Mart ayları arasında korona virüse (Covid-19) karşı Pfizer aşısı olan ABD'lilerin, aşıların güçlendirici dozunu yaptırmaları gerektiğini belirtti.

Biden'dan flaş 3. doz aşı kararı!
Biden'dan flaş 3. doz aşı kararı!
GİRİŞ 24.09.2021 22:32 GÜNCELLEME 24.09.2021 22:32

ABD Başkanı Joe Biden Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında, ülkenin korona virüs (Covid-19) aşılama programına dair açıklamalarda bulundu.

BIDEN'DAN 3. DOZ AŞI KARARI

Biden, ABD'de Ocak ve Mart ayları arasında Covid-19'a karşı Pfizer aşısı olan ABD'lilerin, 65 yaş ve üzerindeyse, tıbbi bir durumları varsa veya ön saflarda çalışıyorlarsa Covid-19 aşılarının güçlendirici dozunu yaptırmaları gerektiğini belirtti.

Pfizer'in Covid-19 güçlendirici aşı dozunu olmaya hak kazanan ABD'lileri "şimdi" 3. doz aşı yapmaya çağıran Biden, yakın zamanda kendisinin de Covid-19'a karşı güçlendirici aşı dozu yaptıracağını duyurdu.

Başkan Biden, "Güçlendirici aşı dozunu yaptıracağım. 65 yaşının üzerinde olduğumu kabul etmek zor ama güçlendirici aşı dozunu yaptıracağım" ifadelerini kullandı. Bunun tam olarak ne zaman olacağından emin olmadığını, fakat mümkün olan en kısa sürede alacağını sözlerine ekleyen Biden, güçlendirici aşı dozlarının ülke çapında 40 binen fazla eczane dahil olmak üzere, 80 bin konumda ulaşılabilir olacağını kaydetti.

.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor