İçeride Hiroşima'ya atılanın 200 katı kadar büyük atom bombası var!

Fransa'da bulunan Mururoa adasında Hiroşima'ya atılanın 200 katı gücünde atom bombası olduğu iddia ediliyor. Google Maps'te de buzlanan ada gizemini hala koruyor. Adaya giriş çıkışlar ise tamamen yasak.

İçeride Hiroşima'ya atılanın 200 katı kadar büyük atom bombası var!
İçeride Hiroşima'ya atılanın 200 katı kadar büyük atom bombası var!
GİRİŞ 29.09.2021 01:35 GÜNCELLEME 29.09.2021 01:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fransa'daki Mururoa adası, Google Maps'te görünmemesi ve ziyaretçilere tamamen yasak olması nedeniyle oldukça ilgi geçiyor. Ancak buradan sonrası daha da ilginç. Çünkü adanın içerisinde, Hiroşima'dan 200 kat daha güçlü olduğu belirtilen atom bombasının saklandığı iddia ediliyor. Bu iddia Fransız siyasetçiler tarafından da reddedilmiyor.

1996 YILINDA NÜKLER TESTLER DURDURULDU

Adada 1996 yılına kadar nükleer denemeler yapılıyordu ancak dönemin Cumhurbaşkanı Jacques Chirac'ın talimatıyla denemeler durduruldu ve buradaki tesisler söküldü. Fransız askerler tarafından korunmaya devam edilen adanın içerisinde yine de nükleer silahların bulunduğu belirtiliyor.

ZİYARETÇİLERİN GİRİŞ ÇIKIŞI YASAK

Mururoa adasına ziyaretçi giriş çıkışları yasak. Güvenlik nedeniyle Google Maps'te dahi sansürlenen adanın yarısı ise normal şekilde görülüyor. Bu da nükleer silahların, adanın diğer tarafında olduğu şeklinde yorumlanıyor.

 

YORUMLAR 1
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    peki bize ne?herkesin elinde patlasın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!