İslam düşmanı gazeteden terörist Öcalan reklamı!

Danimarka’da İslam düşmanlığı eğilimleriyle bilinen ve bir dönem ırkçı söylemlerde bulunan Jyllands-Posten gazetesi, terör örgütü PKK'nın sözde elebaşı Abdullah Öcalan'ın reklamını yayımladı.

İslam düşmanı gazeteden terörist Öcalan reklamı!
İslam düşmanı gazeteden terörist Öcalan reklamı!
GİRİŞ 10.10.2021 02:15 GÜNCELLEME 10.10.2021 02:15
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

2005 yılında Hz. Muhammed'in sözde 12 karikatürünü yayımlayarak Müslümanların nefretini kazanan gazete bu sefer terör örgütü PKK'nın sözde elebaşının reklamını yaparak teröre destek verdi. 

ABD ve Avrupa ülkelerinde PKK'nın DAEŞ gibi terör örgütü olarak kabul edilmesine rağmen Zerdüşt dinine inanan PKK sempatizanları ile İslam düşmanı Jyllands-Posten'in gazetesinin terör altında buluşması da dikkat çekti.

PKK İSVEÇ'TE 2012 YILINDA ZERDÜŞT TAPINAĞI AÇMIŞTI

Cuma namazlarını yozlaştırmaya çalışan ve PKK kamplarında oruç-namazı yasaklayan terör örgütünün, ateşe tapılan Zerdüştlük dinini yaymak için İsveç'in başkenti Stockholm'de tapınak açtığı ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR 27
  • geldim 2 yıl önce Şikayet Et
    chp lgbt pkk fetö sözcü cumhuriyet fox fonlanan Ruşen Çakır gibiler Londra'nın temeli gülü Almanın davutoğlusu danimarkası Belçikası beyaz sarayı mezhepçi si hepsi birbirinin kankası yol arkadaşı. Batı kendi medeniyetinin dininin üstünlüğü icin gayret ediyor ona bir şey diyemeyiz. sadece 'demokrasi özgürlük gibi masalları bize anlatmayın.' yemeyiz diyebiliriz. peki ya içerdeki Atatürkçü ülkücü müslüman takılan hainleri ne yapacağız ne yüzle aramızda dolanıyor bunlar. teröristlere partisine kol kanat geren şehit haberleri gelince sevinen gaz bulunca gazı biriken, iha siha yaptığı icin damatlardan nefret eden bu itleri ne yapacağız!
    Cevapla
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Acımadan gerekeni yapmak
    Cevapla
  • Kudüsbizim 2 yıl önce Şikayet Et
    Efendiler itlerine sahib çıktı, o kadar.
    Cevapla
  • Ülkem 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçakların hedefi İslamiyet ve Türkiye ama başaramiyacaklar it ürür kervan yürür Bunlarınki bu.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların alayını gebertmek caizdir,, vur Mehmetçik vur kafalarına kafalarına vur, acımak yok, yoksa acınacak hale geliriz..
    Cevapla
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizi hepinizi gebertecegiz. Soyu bozuklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!