Son dakika: Aşı karşıtlarının kanıtı çöktü! Özür dilediler...

Son dakika haberi: Ottawa Üniversitesi Kalp Enstitüsündeki araştırmayı kanıt olarak gösteren aşı karşıtları yine yanıldı. Araştırmayı yapan üniversite yanlış hesaplama sebebiyle özür diledi.

Son dakika: Aşı karşıtlarının kanıtı çöktü! Özür dilediler...
Son dakika: Aşı karşıtlarının kanıtı çöktü! Özür dilediler...
GİRİŞ 12.10.2021 07:09 GÜNCELLEME 12.10.2021 07:49
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Kanada’daki Ottawa Üniversitesi Kalp Enstitüsündeki araştırmacılar tarafından yürütülen ve İlk defa MedRxiv’de yayımlanan çalışmada Covid-19 aşılarının kalp iltihabına sebep olduğu söylendi. Ancak yanlış bir hesaplamanın kalp rahatsızlığı riskini abarttığının belirlenmesi üzerine çalışma, üniversite tarafından geri çekildi.

Covid-19 aşısının kullanım için güvenli olmadığı fikrini desteklemek için aşı karşıtlarınca yaygın olarak kullanılan çalışma ile ilgili üniversite özür yayınladı. Çalışmada koronavirüs aşısı yapılan bin kişiden birinin miyokardit olabileceği belirtiliyordu.

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi aşı yaptırmanın önemini vurgulamayı sürdürüyor.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 42
  • Suat Boxer . 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar benden sizlere tavsiyem Aşı olmak istiyorsanîz önce PTZ --TPZ--PTT QİK testini mutlaka ve mutlaka yatîrtın labarutuarda çünki bazı Kovit 19 aşılarının kanı pıltılaştırdîğıda açıklanıyor Yazmış olduğum yapılmasî gereken Testler ALYUVARLARIN nekadar biribirine hızlı hangi bir sürede yapıştıklarını isbatlar eğer normal süreden önce ALYUVARLARIN biribirilerine yapışmaları TIHROBOLİ ""nin meydana gelmesine sebeb olup DAMARI tıkar İNME veya KALPKIRİZİNE yolacar . Milliyetci olmamın sebebiylen sizlere faydalı olmayı bir görev olarak kabul ediyorum .
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    aşı olanlar paçayı kurtarmadı mı, kendini kurtarmak isteyen aşısını olur. aşı olmayandan aşılıya zarar gelmez. bırakın artık bu hikayeyi. aşı olmak istemeyeni zorlayamazsınız. sonuçta kesinliği olmayan bir hastalık ile komplo teorileri üzerine kurulu bir oyun dönüyor.
    Cevapla
  • Kırk4 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı sayesinde kovidi nezle gibi atlattım hamdolsun!
    Cevapla
  • apo 2 yıl önce Şikayet Et
    peki bana bi açıklık getirirmisiniz madem bu aşı bizi koruyacaksa üreten getiren yapan ve devlet neden arkasında durmuyor ve neden muayeneden ücret alırken ithalle gelen aşı neden her hastanede ücretsiz bana açıklayın lütfen aydınlatınki bizi bizde gönül rahatliğiyla aşimizi olalımmm
    Cevapla
  • Ahmet tunç 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen aşı olma, sana dokunur.
    Cevapla
  • resul 2 yıl önce Şikayet Et
    valla aşı olmayıp ölenlere zerre acımıyorum
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Taha Çakır sen aşı olma, aşısız öl. Madem böyle ölmek seni mutlu ediyor. Siz aşı karşıtlarının hiçbir bilimsel dayanağı yok herşeyiniz komplo. Akıl rafa kalkmış komplılar havada uçuşuyor.
    Cevapla
  • Sanane 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben oldum da senin gibi zihniyetler oldugu surece keske hepiniz olseniz diyorum. Sanane elin asisindan be adam? Sana mi kaldi asi derdi! Olduysan kapa ceneni otur.
    Cevapla
  • Taha Çakır 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende aşı olup aşıdan dolayı ölenlere acımıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi