PKK'nın Paris Senatörü! Fransız siyasetçiden skandal Abdullah Öcalan talebi

Fransız siyasetçi Pierre Laurent, Twitter'dan paylaştığı mesajda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a özgürlük istedi.

PKK'nın Paris Senatörü! Fransız siyasetçiden skandal Abdullah Öcalan talebi
PKK'nın Paris Senatörü! Fransız siyasetçiden skandal Abdullah Öcalan talebi
GİRİŞ 12.10.2021 09:12 GÜNCELLEME 12.10.2021 15:25
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Avrupa'da sosyalist ve komünist partilerin bir araya gelerek oluşturduğu Avrupa Solu Partisinin Başkan Yardımcısı ve Paris Senatörü Pierre Laurent, sosyal medya hesabı Twitter'dan bebek katili Abdullah Öcalan için özgürlük talep etti.

"Türkiye'de 22 yıldır tutuklu bulunan Abdullah Öcalan'ı bu akşam unutmayalım" diyen Laurent, teröristbaşını "Kürk halkının lideri" olarak tanımladı ve "Öcalan'a şimdi özgürlük" ifadesini kullandı.

Paris senatörünün açıklamaları sonrası çok sayıda Türk, PKK'ya verdiği destekten ötürü Laurent'i sert bir dille eleştirdi.

Gazeteci Öznur Küçüker Sirene, Paris Senatörü'ne Fransa'nın PKK'yı bir terör örgütü olarak gördüğünü hatırlatarak, tweet'in utanç verici olduğunu söyledi. Sirene ayrıca, yazılanların Kürt halkına da bir hakaret olduğunu belirtti.

Başka bir kullanıcı ise, "Abdullah Öcalan teröristtir. Türkiye'de 40.000 masum insanın ölümüne neden olan ve öğretmeni, mühendisi, doktoru, erkeği, kadını, bebeği, çocuğu vahşice öldüren terör örgütünün başıdır" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 34
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    chpkk iktidar olursa belki sizin isteklerinize boyun eğer ama REİS sizin taaaa yedi ceddinizin pisliğini yüzünüze vuruyor sizi sallamıyor buda zorunuza gidiyor boyun egecekdiniz öğreneceksiniz bizde sultanahmet meydanına bir Fransa Afrika insan katliamı anıtı dikelim muhteşem bir açılış yapalım hep karsi bir şeyler yapmalıyız Türkiye karşıtı tüm ülkeler için geçerli olsun hrooidine aynı muamele abd Fransa ing almanyada bir çok ülkede sözde ermeni katliamı heykelleri var veya aldıkları kararlar var bizde karşılık vermeliyiz kimse sütten çıkmış ak kaşık değil
    Cevapla
  • dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    sen git kendi akrabalarını öldürenleri hapisten çıkar, başkasının katiline maktüllerin yakınları karar versin çıkıp çıkmayacağına.
    Cevapla
  • Kayı Boyu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu mahlukta hepimiz ermeniyiz diyen güruh tan
    Cevapla
  • Türkoğlutürk. 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir gavur kafiri Türkleri sevmez.
    Cevapla
  • şarlo 2 yıl önce Şikayet Et
    zilletin akıl hocaları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar