Trump: Beni hala özlemediniz mi?

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, Joe Biden'ın şu anki politikalarında "başarısız" olduğunu belirterek, "Beni hala özlemediniz mi?" açıklamasında bulundu.

Trump: Beni hala özlemediniz mi?
Trump: Beni hala özlemediniz mi?
GİRİŞ 13.10.2021 20:08 GÜNCELLEME 13.10.2021 20:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trump, yaptığı yazılı açıklamada, "Kovid-19 salgını kontrolden çıkıyor, mağazalarımızda az sayıdaki ürünle tedarik zincirimiz çöküyor. Afganistan'da aşağılandık, sınırımız ise tam bir felaket, benzin fiyatları ve enflasyon hızla artıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Biden'ın başarısız olduğu mesajını veren Trump, "Beni hala özlemediniz mi?" ifadesiyle açıklamasına son verdi.

Trump, 2016-2021 döneminde ABD'nin 45. Başkanı olarak görev yapmıştı. Trump, Biden'ın galibiyetiyle neticelenen 3 Kasım 2020 seçimlerinin asıl kazananının kendisi olduğunu ancak seçimlerde hile ile Biden'ın başkanlığı elde ettiğini savunuyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Kötünün bi derece iyisi olman sonucu değiştirmez. İSRA SURESİ 16NCI AYET MEALLERİNDEN : Biz bir memleketi helâk etmek istediğimiz zaman, VARLIKLI ŞIMARIKLARINI (Trumpt?) İDARECİ YAPAR, iktidara getiririz. İlâhi-İslâmî emirleri uygulamayı emrettiğimiz halde, onlar orada, DOĞRU VE MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ TERKEDERLER, hak dine itaat dışına çıkarlar, günah, isyan, inkâr bataklığına dalarlar. Hür iradeye, ÖZGÜRCE SEÇME HAKKINA SAHİPKEN, SANA VE KUR’ÂN’A İTİBAR ETMEDİKLERİ İÇİN, o memleket halkı gerekçeli olarak cezaya müstehak olur. Biz de orayı darmadağın ederiz. (TRUMPT...? Kudüs, Golan Tepeleri , Gazze ve Vadedilmiş topraklara yönelik kararları???)
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbirinizden hayır gelmez sizin...
    Cevapla
  • hileyle indirdiler 2 yıl önce Şikayet Et
    Mektupla oy kullanma hilesi sayesinde Trump'un ikince kez başkan olmasını engellediler. Milyonlarca sahte mektup oy ile Trump'a seçimi kaybettirdiler. Nerede mektupla oy kullanma, bilgisayarlı elektronik oylamadan falan bahsediliyorsa orada sahtecilik olduğunu bilin.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben özledim şahsen.. her gün renkli renkli haberler izliyorduk.. aksiyon macera dram ne ararsan vardı.. yine ne yaptı bu adam diye merak ediyorduk.. :)
    Cevapla
  • chpkk 2 yıl önce Şikayet Et
    trump çıkarları için türkiye'ye saldırıyordu biden ise tam bir türk ve müslüman düşmanı evanjelist.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'