Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togo'da son dakika açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Togo'ya gerçekleştirdiği ziyaret sonrası açıklamalar gerçekleştirdi. Togo'nun FETÖ ile mücadelede verdiği katkıya Cumhurbaşkanı Erdoğan teşekkür etti.

GİRİŞ 19.10.2021 17:57 GÜNCELLEME 19.10.2021 19:35
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrika turu kapsamında Togo'ya geldi. Togo'nun başkenti Lome'de Togolu mevkidaşı Gnassingbe ile bir araya gelen Erdoğan, görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Togo'nun FETÖ ile mücadelemiz bağlamında verdiği destek takdire şayandır. "FETÖ belasından dost ülkelerin de temizlenmesini istiyoruz, inşallah bunu başaracağız."

"Şimdiye kadar Türkiye burslarından 89 öğrenci yararlandı. Bu sayının artarak devam etmesini arzu ediyoruz. Koronavirüs salgını kapsamında mücadelemizi artırmak istiyoruz."

"Aşı bağışında bulunacağız. Azerbaycan ve gözlemci üye Macaristan'ın da katkılarıyla aşıları sizlere ulaştıracağız. TOGO halkına teşekkür ederim. "

"Afrika ziyaretlerimiz o kadar yoğun oldu ki, gördüğünüz gibi dün Angola bugün Togo yarın da Nijerya'ya geçeceğiz. Çok kısa bir süre sonra Afrika'ya tekrar geleceğim, tekrar geleceğim, tekrar geleceğim."

"Terörün bu bölgeye sızmaması için askeri güvenlik iş birliği adımlarını atabiliriz. Her zaman bu konuda da Togo'nun yanında yer almaya devam edeceğiz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 22
  • Mia 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni gönderen Rabbime şükür..
    Cevapla
  • Hasan Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye böyle bir lider görmedi çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum Allah yolunuzu açık etsin ayağınıza taş değmesin
    Cevapla
  • Atam Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Ömrün uzun Reis ben seni tanidim seni bilirim Allah bişimizdan eksik etmesin Seni Israil haretz fazetesi bile övüyorsa Ben bizim bu içerdeki ucubelere dua etmem Çünkü bunlar Vatan haini.
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Varolasın reis ..
    Cevapla
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Yarın başına çökerler togoda darbe diye fazla sürmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'